Sivut

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Ruokinnasta jälleen :D

Nappula ja vitamiini varasto
 
Hups...viime päivityksessä vietin rentoa lomapäivää. Tälläviikolla ei ole sellaista näkynytkään :D. Joka ilta ollaan oltu about kahdeksan aikaan kotona. Nytkin olisi vaikka mitä tehtävää vielä, mutta päätin tässä kohtaa kirjoittaa tänne. Tänään siis tulee vähän erilainen postaus ja mahd pian tämänviikon tapahtumat, kunhan saan kirjoitettua sen :).

Tänään käytiin siis ostamassa koirille ruokaa, josta tuli mieleen, että voisimpa kirjoittaa tänne, miten meidän raakaruokinta on edistynyt :). Muutama viikko sitten saatiin siis viimeisetkin purenaturalit syötettyä ja nyt meillä on vain kaksi parin kilon mätsäreistä saatua nappulapussia. Nutro choise ja brobooster. Niitä koirat saa sillointällöin, mutta pääpaino on ollu raa´assa. Nyt muutaman viikon ajan koirat ovat syöneet nappuloita vain kerran viikossa. Turkki on jo nyt paremman näköinen! :) Siirissä etenkin huomaa eron. Ei se siis huono ollut nappulakaan, mutta jotenkin se ei kiiltänyt noin hyvin.
Alt-neuta, hevineuta, vaistoa ja lohta
Vitamiineja meidän koirat saavat päivittäin ADE-liuoksesta, Bvitamiini-liuoksesta ja pellavansiemenrouheesta. Lisäksi kuppiin menee pari kertaa viikossa kananmuna, kerran tai kaksi luita ja kerran viikossa maksaa tai sian sisäelinseosta ja lohta. Muuten ruokavalio perustuu normi lihoista ja neusta :). Tänään mukaan lähti siis 2pötköä hevineuta, 1pötkö alt neuta, 1 pötkö mushin vaisto sika-nauta-lohi-seosta, 3pötköä lohta, erinäinen määrä broilerin siipiä, jotain naudan luita, sian rouhetta, naudan mahaa, naudan jauhelihaa ja jauhettua broileria. Pakastimessa oli jo ennestään pari palaa lihamixiä, sika-nauta jauhelihaa, sian sisäelinseosta ja naudan mahaa :).

P.s.jos joku ihmettelee miksi menee lihoissa lähinnä sikaa, nautaa, neuta ja broileria, niin Sisu on niin nirso, että ei suostu syömään esim lammasta tai hevosta, niin niitä harvemmin tulee ostettua. Niiden luita tulee kyllä välillä ostettua.
Naudan mahaa, sian rouhetta, naudan jauhelihaa ja jauhettua broileria
Luita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat