Sivut

keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Tanssimista ja uimista

Maanantaina käytiin koiratanssi treeneissä :). Siiri treenasi ekalla kierroksella virettä ja siinä sivussa yksittäisiä temppuja. Siiri oli niiiin hieno! Toisella kierroksella Siiri treenasi uutta koreografiaa. Suunnittelin sen edellisenä iltana, joten treenattiin sitä ekaa kertaa. Siiri oli siinäkin hieno <3. Mä vähän sekoilin, mutta koira oli hieno. Saatiin meidän kouluttajalta myönteistä palautetta tästä koreografiasta. Kummankin eka htm ohjelma, joten vähän mietin miten sen teen :D.

Sisu treenasi ekalla kierroksella yksittäisiä temppuja. Supukin oli hieno. Se oli todella innoissaan ja teki kaiken, minkä pyysin. Se on nyt pari viikkoa todella hieno <3. Toisella kierroksella Sisukin treenasi koreografiansa. Sisun seuraavat koiratanssi kisat on vasta toukokuussa, joten nyt otetaan vähän rennommin koiratanssin kanssa. Kuitenkin tehtiin koreografia häiriötreenin kannalta. Wow! <3 Sisu ei vilkassut yleisöön kertaakaan ja vire pysyi koko koregorafian hyvänä :).
 Tänään treenattiin yksikseen. Siiri treenasi koreografiansa ja lopuksi paria eri positiota yksitellen. Siiri oli hieno. Nyt se oli juuri sopivassa vireessä. Positiot oli täydellisiä <3. Sisu treenasi pieniä pätkiä eri temppuja. Sille selkeästi sopii, ettei se tiedä mitä seuraavaksi tulee. Jos se tietää liian tarkasti vire laskee. Nyt se oli kuitenkin taas todella hieno <3.

Lisäksi käytiin tänään koirauimalassa :). Molemmat olivat hienoja! Siiri ui 17kierrosta ja Sisu 6. Molempien tekniikka oli hieno ja kuuntelivat hyvin. Ei räiskimistä tai sikailemista. Sisu on kyllä sellanen vesipeto! :D On Siirikin, mutta Sisu vielä enemmän. Jos vaikka enskerralla ottaisin kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat