Sivut

tiistai 8. maaliskuuta 2016

"Mitä ikinä uskalsin toivoa, mä sain sen".

 Huhhuh! Täytyy sanoa, että en olisi vielä perjantaina osannut olettaa tällaista. Ehkä yksi huikeimmista viikonlopuista ja tämän viikon alusta. Tämä muistetaan! :)

Lauantaina käytiin Sisun kanssa aksa kisoissa. Tuloksena 5vp ja sijoitus 3!!! <3 Sisu oli todella nopea ja hyvällä fiiliksellä. Se irtosi putkiin hyvin ja oli juuri sellainen, minkälainen on treeneissäkin parhaillaan. Tuomarina toimi Tomas Berglund. Rata oli todella kiva! :)
Sunnuntaina suuntana oli Tampere ja SBY:n vuosikokous. Huippu hyviä uutisia!! Siiri on SBY:n vuoden 2015 pentu 2 ja juniori 2. Lisäksi saatiin kunniamaininta, vuoden innokas!! Wow! <3
 Eilen saatiin lisää tuloksia K-S Kennelkehon kokouksessa :). Siiri on K-S Kennelkerhon vuoden 2015 pentu 3 ja palkittiin koiratanssin kilpailukynnyksen ylittämisestä. Sisu on K-S Kennelkerhon vuoden 2015 agility koira 2 ja koiratanssi koira 3. Lisäksi Sisu palkittiin agilityn, koiratanssin ja tokon kilpailukynnyksen ylittämisestä. Wow!! <3
 Sisu täyttää tänään 4v! <3 Synttärilahjaksi Sisu sai 750g kermajuustoo ja sika-nauta jauheliha synttärikakun. On se vaan huippu ja oikeastaan...olisi se liian helppoa omistaa bordercollie ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat