Sivut

lauantai 26. maaliskuuta 2016

Tokoa ja mätsäriä :)

Friedrich`s Mr Bean "Sisu" <3
 Eilen käytiin Sisun kanssa treenaamassa tossa lähi parkkipaikalla.Treenattiin pitkästä aikaa tokoa :). Treenattiin muutaman kerran seuruuta, muutaman kerran seisominen seuraamisen yhteydessä ja kaksi kertaa luoksetuloa. Sisu oli hieno! <3 Vähän oli sivulletulot hakusessa, mutta nekin toimi muutaman kerran jälkeen. Sisu oli ihan innoissaan. Täytyy kyllä sanoa, että tuli ihan vanhat ajat mieleen, kun käppäiltiin treenaamaan. Nykyään tosin treenaaminen on paljon kivempaa. Ja nyt Sisu saa taas pitää muutaman kuukauden toko tauon :D.

Tänään käytiin mätsärissä Siirin ja Nipsun kanssa. Kyseessä oli tänvuoden eka ulkomätsäri. Nipsu esiintyi hyvin ja jaksoi seisoa pitkiäkin aikoja. Nipsulle punainen nauha :). Nauhakehässä ei tullut sijoitusta, mutta se ei haittaa. Siirin kanssa myöhästyttiin lahjakkaasti ekasta kehästä, joten mentiin lopuksi yksin kehään. Siirille sininen. Nauhakehässä Siiri oli aluksi ihan ihmeissään. Sain sen kuitenkin loppua kohden esiintymään paremmin. Siirillekkään ei sijoitusta ihan ymmärrettävästi :D.
JKGS-15, Ferito`s Basia Me "Siiri" ja "Nipsu" <3 <3
Tämäpäivä ollaan oltu kokonaan Reinon ja Nipsun luona. Nyt alkaa kaikki koirat olla väsyneitä, jopa nuoriso-osasto, kun ollaan treenattu, käyty pellolla juoksemassa ja koirat ovat riehuneet paaaaljon. Saan kyllä olla todella iloinen, että tää lauma tulee näin hyvin toimeen :). 
Vanhin ja nuorin, Miyoi`s Efesos "Reino" ja JKGS-15,Ferito`s Basia Me "Siiri" <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat