Sivut

tiistai 27. tammikuuta 2015

Sisu ja noutokapula treeni osa 1.

"Mammaa..mix toi esine tuli tähän kuvaan mukaan? :D"
..kuitenkin ennen kuin päästään varsinaiseen asiaan voin iloksi todeta, että ilmoitin eilen Sisun ekaan tokokokeeseen ja tänään tuli varmistus, että päästään mukaan. Wi-pii! :) Mutta siis..sunnuntaina käytiin Sisun ja Reinon treenien välissä ostamassa Sisulle noutokapula. Uusissa tokosäännöissä kun alokasluokassa on 31.8 lähtien noutakapulan pitäminen ja täytyy varautua siihen, että ei kevään aikana saada  Tk 1:stä. Hullu varmaan olen, kun opetan ranskanbulldoggille noutokapulan pitoa, myönnän sen itsekin, mutta mielenkiinnolla lähden tähän "projektiin" mukaan :D. Päätin kirjoittaa tästä teille, koska varmasti ranskisten omistajia tämä aihe mietityttää.

Aloitettiin sillä, että äiti laittoi kapulan Sisun suuhun (..ei siis pakottamalla, vaan kevyesti), kun Sisu oli pitänyt sitä pari sekuntia, mä naksautin naksuttimella ja palkkasin. Pari ekaakertaa Sisulla oli sellanen "wtf"-ilme naamalla, mutta sitten se tajus ainakin vähän ideasta ja suostui jopa yllättävän hyvin pitämään sitä suussa. Ei kertaakaan sylkässy sitä pois! :) Lopussa äiti vielä heitteli Sisulle noutokapulaa ja Sisu juoksi sen perässä innoissaan :D. Otti jopa parikertaa reunoista kiinni ite, kehuin sitten siitäkin. Vielä kun sais sen ottamaan siitä keskeltä kiinni :D. Mutta nyt on pääasia se, että koiran mielestä noutokapula olisi kiva.

Nyt aletaan siis treenaamaan tätä ja iltaruuan Sisu saa noutakapulan pitämisestä tai vierelletulosta ja siinä maahan-istu vaihdoista. Siirihän saa päivä-ja iltaruuan joko häkissä tarjoiltuna tai jonkun tempun tai sivulletulon kautta. Meillä on kuitenkin vielä aikaa ja mielenkiinnolla katson, onnistuuko tämä :). Lupaan päivittää tänne tästä aiheesta mahdollisimman paljon ja kertoa edistymisistä ja mahd. takapakeista, joita toivottavasti ei siis tule :D. Noutokapula treenin jälkeen treenattiin seuruuta, jäävät, hyppy ja luoksetulo. Sisu oli hieno ja lopetettiin siihen. Siirin kanssa vaan leikittiin saalisleikkiä ja treenattiin muutaman kerran häkkiin menoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat