Sivut

tiistai 6. tammikuuta 2015

"Sä yllätät mut aina uudelleen".

Bloggeri ei tehnyt kuvan laadulle kovin hyvää.
 Tänään oli vaihteeksi koirauimala päivä :). Käytiin testaamassa koirasportin uudet tilat. Siirin toinen kerta ja hyvin kyllä meni! Suihku oli vähän pelottava, mutta kun pääsi altaaseen, niin neiti oli kuin kotonaan! :D Reippaasti lähti aina kierrokselle. Siiri ui 4puolikasta kierrosta. Kyllä oli väsynyt pentu, kun kotiin päästiin. Olen kyllä tyytyväinen Siiriin, nyt kun tuolla oppii alkeet, niin kesällä päästään sitten luonnon vesiin uimaan. Unelmoinkin siitä, että mulla olis kesällä kaksi karvaturpaa seurana uimassa, mutta saa nähä :D.
Hengähdys tauolla. On tuo uiminen rankkaa.
Sirkka-Liisa uimassa :).
Sisukin ui tälläkertaa vain puolikkaita kierroksia, sillä viimeksi herra ei ollut parhaassa terässä ja oksukin tuli uinnin jälkeen. Mutta hitto, nythän meni hienosti..herra näytti, että kyllä hän osaa :D. Nyt muisti myös hengittää ja keksittyä paremmin! :) Tosin ihan pieni limaoksu tuli uinnin jälkeen. Syyksi arveltiin vauhdikkaita lähtöjä ja eihän tuo kuonokaan pitkä ole. Oli kyllä kiva jälleen todistaa, kuinka koira tykkäsi uida! :) Viimekerran erikoinen käytös johtui siis varmaan siitä, että Siiri oli silloin ollut meillä vasta 2viikkoa.
Sisu näytti miten täällä mennään :D.
"Mäpä meenki täältä" :D.
Maaliskuussa tulee täyteen vuosi siitä, kun ekaa kertaa käytiin koirauimalassa. Alunperin sinne piti mennä "vain testaamaan suostuuko Sisu edes menemään veteen, kun se ei siitä oikein ennen välittänyt". Pöh..herrahan tykkäs ja tuo on kaiken lisäksi huippu hyvää urheilua ja väsyttää koiraa ihan erilailla, kuin normi lenkit. Varsinkin näillä kovilla pakkasilla se on hyvä, kun koirat saavat purettua energiaansa siellä. Onneksi löydettiin tuo koirauimala ja nyt se vielä muutti lähemmäksi meitä! Wipii! :D Harmi, että uimassa on tullut käytyä lähiaikoina vähemmän muun kiireen takia, mutta nyt on koko kevääksi varattu jokatoiselle viikolla uinti :). Suosittelen! Niillekin koirille, jotka eivät ennen ole uimisesta väittäneet.
Rennonletkeästi eteenpäin :).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat