Sivut

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

"Sori, et ollaan tehty tätä vuosii. Viimeistelty liikkeet aina tarpeeks hyvään kuosiin".

Käytiin Siirin kanssa eilen bokserien treeneissä :). Ensimmäisellä kerralla treenattiin seuraamista, sivulletuloja, vähän jäävien alkeita ja luoksetuloa. Seuraaminen ja sivulletulot menivät hienosti. Jääviä treenattiin niin, että seuruutin eka muutaman askeleen ihan normisti, sitten muutaman askeleen niin, että mä peruutin ja koira meni eteenpäin, sanoin istu ja ohjasin Siirin istumaan. Sama maahanmenolla. Hienosti tajusi Siiri idean! :) Luoksetulot oli myös vauhdikkaita. Tosiaan samaanaikaan kentällä oli eräs toinen bokseri ja Siirin kasvattaja. Muutaman kerran Siiri kävi alussa katsomassa kasvattajaansa ja pari kertaa katsoi toista koiraa, mutta muuten pysyi tosi hyvin mun luona eikä ottanut toisesta koirasta ollenkaan häiriötä! :) Poistuttiin kentältä niin, että seuruutin Siirin koirakon ohi, likka oli hieno! :) Toisella kierroksella temppuiltiin, treenattiin maahanmenoa, sivulletuloa, katsekontaktia ja luoksetuloa. Temput tehtiin lähinnä liikkeiden välissä, jotta pidin Siiriin huomion. Maahanmenot oli vähän hitaita, niitä nyt siis vieläkin treenaamaan! Katsekontaktin neiti otti hyvin ja sivulletulot onnistui. Luoksetulot oli normaaliin tapaan nopeita. Hieno Siiri <3.
Tänään pääs vanhemmat koirat treenaamaan :). Repen kanssa koiratanssi treeneissä tehtiin alkulämpäksi kaikkia helppoja temppuja ja vatia. Tauon jälkeen tehtiin kerran meidän koreografia, mikä meni alussa hyvin, keskivaiheilla Repen vire vähän tippui ja loppu meni hyvin. Siihen se sitten jäi, jokainen kerkesi tekemään kerran koreografiansa :D. Vähän sellanen ?-olo jäi näistä treeneistä, kun ei oikein kerennyt tekemään juuri mitään ja kun yksi koira tekee, niin siihen jää aika pieni tila sitten muille, niin en viitsinyt Repeä tauolla treenata. Mutta toisaalta sitä odottamistakin on ihan hyvä välillä treenata. Tällähetkellä näyttää siltä, että keretään hyvin saada meidän koreografia Janakkalan kisoihin valmiiksi :). Kokeilin myös pari kertaa Ruska mittelspitz.in esittämistä. Menen esittämään Ruskan keväällä pariin näyttelyyn ja sehän toi hienosti! :) Hyvin lähti mun mukaan ja vau, miten hienosti Ruska seisoi! Sitten oli vuorossa agi treenit Sisun kanssa..treenattiin kahta pientä rataa, "puomia" ja keppejä. Eka rata meni hienosti. Sisulla oli kivaa, kun vaan juoksi namikupille suoran päähän :D. Toinenkin rata meni hienosti, kun osasin ohjata Sisua oikein :D. Kappas, kun vaihtoi takaakierto sanan takaa-sanasta hyppyyn, niin johan rupes toimimaan :D. "Puomi" oli siis madallettu versio ja sehän meni hienosti! Sisu alkaa nyt tajuamaan, että siihen loppuun pitää oikeasti pysähtyä, eikä vaan syödä ne namit siitä namialustalta ja jatkaa matkaa :D. Kepit meni oikein hienosti ja vaikka suht lähellä meitä oli koira, Sisu keskittyi. Vähän oli väsynyt, mutta keskittyi kuitenkin siihen nähden hyvin :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat