Sivut

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Ferito`s Basia Me "Siiri" tänään 16vko


Siiri täytti tänään 16viikkoa! Mamman muru <3. Tiistaina suunta käy sitten rokotuksille. Siiri on kyllä yllättänyt mut kaikinpuolin..se on todella iloinen ja energinen, rakastaa kaikkia ja kaikkea, ahne..se on myös sellainen, että silloin, kun treenataan, niin treenataan! Se ei sählää silloin, kuten normaalisti, vaan oikeasti keskittyy :). Sillä on saalisviettiä, mutta ahneuden avulla se palkkaantuu todella hyvin myös namuilla. En ole lelulla palkatessa vaatinut vielä niin tarkasti, kun namuilla, vaan sillon ollaan oikeastaan vaan tehty saalisleikkiä ja siinä sivussa muutama yksittäinen liike leikin varjolla.

Siiri kävi kasvattattajalla ja toiseen korvaan laitettiin nyt teippi, kun se ei meinannut pysyä kunnolla paikoillaan. Ymmi-dreeverin kanssa Siiri veti sellasta rallia, että oksat pois! :D Hetkittäin pelotti, että millon ne rikkoo jotain, kun kuulu vaan kolina koirien juostessa ympyrää :D.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat