Sivut

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

"En virheitä pelkää, ne voitoksi muuttuu".

<3 <3
 Tänään oli jälleen vuorossa treeni päivä :). Päätin aika extempore, että otan Siirinkin mukaan koiratanssi treeneihin, koska sen treenit jatkuu vasta ensi viikolla ja  sillä on nyt jo ollut pitkä tauko. Vaihtelin siis koiria aina välillä. Repen kanssa treenattiin vadilla eri juttuja, pujotelemisen eri variaatioita, pyörimistä ja meidän koreografiaa. Maija keksi meidän koreografiaan erilaisen alun ja voi jessus kun Repe näki lelun! :D Sen silmistä kiilti into treenata ja se sekos ihan täysin :D. Saatiin siis vatia ja koreografiaa jälleen eteenpäin..jihuu, maaliskuussa odottaa kisat! ;)
Ferito`s Basia Me "Siiri" tänään 17vko <3.
 Siirin kanssa leikittiin saalisleikkiä ja treenattiin yksittäisiä liikkeitä. Aluksi en vaatinut siltä paljoakaan, koska se oli selkeästi uudesta paikasta hämillään, mutta lopuksi tehtiin vielä Wiskarin Sirpa-biisistä Sirkan kanssa koreografia :). Siiri yllätti mut ja toimi tosi hienosti! Ei olis 17vko vanhalta pennulta voinut enempää odottaa. Se on kyllä niin Siirin biisi :D. Maijan sanoja lainaten: "teistä tulee vielä hyvä parvaljakko" :D. Treeneissä sain myös huomata, että häkki treenit ovat tuottaneet tulosta..yhtään ääntä ei häkistä kuulunut odottelu ajalla, wipii! :)
Vauhtia riittää :).
Sisun kanssa agility treeneissä..treenattiin keinua, pussia, irtoamista, keppejä ja sellaista pientä rataa eri tavoilla. Keinu ja pussi menivät hyvin, keppejä Sisu olisi mennyt samalla tavalla, kuin viime kerralla, mutta kun nyt oli tarkoitus kahden kepin sijasta mennäkin kolme, niin se ei ihan niin onnistunut ja monta kertaa sain vakuutella ranskanbulla pojulle, että ei, kun sun pitää pujotella ne loppuun :D. Irtoamista treenattiin niin, että oli neljä aitaa peräkkäin. No..Sisun yksi lempi jutuistahan on juuri tuollaiset hyppy-suorat, joten voitte arvella, että sain vähän juosta :D. Toinen rata tehtiin peräti kolmella eri tavalla (..en osaa selittää niitä..) ja sen olisin toivonut menevän paremmin. Sisu vain keskittyi katsomaan muiden treenejä ja kun teki, teki vähän sillei "sinnepäin"-fiiliksellä. Väliaijoilla tokoiltiin ja Sisu todisti jälleen olevansa hieno <3.
Friedrich`s Mr Bean "Sisu" 2v10kk <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat