Sivut

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

"En suostu unelmoimaan elämääni, vaan elän unelmaani".

Miyoi`s Efesos "Reino" <3
"Väli".

Tänään kävi niin hyvä tuuri, että Vlada kuvasi meidän molemmat treenit, joten pakkohan se on raapustaa treeni postaus! :) Kaikki tämän postauksen kuvat on siis jälleen ottanut Vlada. Nauttikaahan kuvista :). Saan taas olla ylpeä meidän pojista, molemmilla oli hyvä fiilis ja teki täysillä. Mun murut näytti taas, että seurakoiratkin voi treenata.

Repen koiratanssi treenit
Meidän vakikouluttaja ei ollut tänään paikalla, joten meillä oli eri kouluttaja. Treenattiin tälläkertaa jokainen yhtäaikaa, mitä kukakin halusi. Tehtiin saalisleikkiä, erilaisia temppuja ja vähän toko juttuja. Repe oli innoissaan ja toimi hyvin! :) Treenattiin erilaisia pyörimisiä, vadilla eri juttuja, pujottelun eri variaatioita, seuraamista, luoksetuloa, seisominen seuraamisen yhteydessä-liikettä ja vaan oltiin. Välillä pidin taukoja ja ne tuli selkeästi tarpeeseen! :) Repe kerkee vähän aikaa vetää henkeä ja rauhoittua. Sillei kivat treenit, että jokainen sai treenata mitä halusi ja pitää oman mielen mukaan taukoja. Kotitehtäväksi tuli, että mun pitää selkeyttää käskyjä :D.
Repe treenaa <3
<3
Sisun agi treenit
Treenattiin puomia, pujottelua, rengasta, aita+pöytä+pituus+aita-rataa ja aita+putki+rengas rataa. Puomi meni super hienosti! Sisu pysähtyy tosi hienosti kontakti pinnalla ja menee reippaasti :). Pujottelussa päädyttiin tekemään vaan yhtä väliä, kun Sisu oli vähän sekasin koko jutusta. Alussa siitä ei meinannut tulla mitään, mutta parin yrityksen jälkeen alkoi onnistumaan. Rengas meni hienosti. Pidempi rata meni hyvin! Saatiin jopa Sisuun enemmän vauhtia, kun itse juoksin kovempaa :). Lyhyempi rata oli super hieno! Sisulla oli kova vauhti ja se irtoa hyvin! :) 
Rusakko :D
Sisu hyppii
"Kiipee"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat