Sivut

perjantai 9. tammikuuta 2015

"En osaa pysyä paikallaan, mä oon koulussa vauhtiin".

Tytöt <3<3
Sisu:"Hoi siellä ylhäällä!"
Kerttu kävi meillä eilen kylässä :). Siiri & Kerttu riehuivat täysiä kokoajan. Sisu tyytyi suurimmanosan ajasta normaaliin tapaan katsomaan sivusta. Kerttu kävi myös opettamassa Siirin sänkyyn. Kappas vaan, ennen sinne ei olekaan päässyt, mutta nyt Kertun & luun perässä sinne pääsi tuosta noinvaan. Omistajat ovat tästä vähän erimieltä :D. Mutta..kiva ilta oli! Siiri kiittää Kerttua leikkiseurasta! :)
:D
Siiri:"Mää tässä vaan vähän..".
Treenattiin myös vähän Kertun kanssa tulevia näyttelyitä varten :). Alkaa seisominen sujumaan pikkuhiljaa paremmin. Näyttelyistä puheenollen..sain eilen tarjouksen lähteä esittämään 18.4 Kihniölle ja 24.5 Keuruulle mittelspitz Ruskan. Tietysti suostuin, kun tuolloin ei ole mitään..niinpä, vietän siis maaliskuussa ja toukokuussa 2viikonloppua ja huhtikuussa 3-, kisoissa :D. Päivittelen kohta tapahtuma kalenteria, kun sinne on tullut vähän muutoksia ja osa kisoista on varmistunut.
Marfidal Facing The Wind "Kerttu" 1v1kk <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat