Sivut

maanantai 5. tammikuuta 2015

Kukaan ei ole täydellinen.

-Mitäköhän se puhuu mulle? :D

Vois muutaman viikon jälkeen raapustaa eiliseltä treenipostauksen :D.
Koiratanssi treeneissä Repen kanssa..treenattiin lämppä biisiksi elastisen naura kulkuri ja johan oli Repe liekeissä :D. Sitten tehtiin jokainen vuorotellen meidän kisaohjelmia. Maija kuitenkin huomasi saman, mikä nyt jo monena kertana olen ongelmana: Reino ei ollut parhaassa vireessä. Se teki kyllä, mutta aika hitaasti ja vähän sillei "pakotetun näköisenä". Syitä mietittiin ja keksin melkein heti, että se on tauot..Reino on samanlainen kuin Sisukin, eli jos se joutuu odottaa eikä saa kokoajan tehdä jotain, se tylsistyy ja sitten kun pitäisikin tehdä, se ei tee kunnolla. Siispä..jatkossa otamme häkin mukaan treeneihin ja Reino majailee siellä odottelu ajat. Tehtiin sitten niin, että lähdin juoksemaan ympäri hallia (:D) ja näytin Repelle lelua. Herrahan innostu sitten ihan täysin ja ihan kuin pikkupentu juoksi mun vierellä ympäri hallia :D. Sitten, tehtiin aina välillä pari liikettä, palkka, vähän retuutusta ja juoksemista. Yllätyin, kuinka hyvin Repe suostu päästää lelusta irti! Ei olla sitä juuri missään tilanteessa tarvittu, mutta nyt ainakin kiva nähdä, että irti sana todellakin toimii :). Tehtiin siis muutaman kerran tätä kaavaa peräkkäin ja lopetettiin ensimmäinen kierros siihen. Johan rupes koira toimii ja saatiin sille hyvä drive! :) Toisella kierroksella tehtiin niin, että oli aina yksi tekemässä ohjelmaa, ja muut kaksi koiraa  olivat häiriönä. Toisella kierroksella tehtiin samaa, mitä ekan kierroksen lopussa. Repe oli ihan liekeissä, vaikka lopussa jo vähän väsyttikin! :D Lopuksi tehtiin vielä kaikki temppuja musiikin tahtiin jonka nimeä en muista (hyvä minä xD). Tehtiin vaan muutama temppu, luoksetulo ja leikittiin, koska Repe oli jo ihan väsynyt :D.
Reino keskittyy saamaan pallon :D.

Agility treeneissä Sisun kanssa..paikalle tuli vain yksi kouluttaja, joten Tiina eli kouluttaja teki odottelu ajaksi yhden pienen hyppy + u-putki paikan, jossa jokainen sai käydä kokeilemassa. Käytiinkin sitten siellä pari kertaa odottelu ajalla..ekaksi tuli ongelma, että Sisu ei meinannut mennä putken oikeanpuoleisesta päästä sisään, mutta kun oltiin se selätetty, tuli yksi koira niin paljon häiriöksi, että Sisu ei enää keskittynyt ja siihen menikin sitten toivo saada esteet tehtyä edes jotenkin. Yritettiin saada saada tehtyä hyppy +u-putki +hyppy-rata, mutta se oli aika toivotonta. Mutta..kouluttajan kanssa treenattiin siis keppejä takaperin ketjuttamalla. Sisu oli ihan innoissaan ja selkeesti nyt parin kerran jälkeen tajusi idean. Saatiin tosiaan viime talvena verkkojen kanssa kepit sujumaan jotenkin, mutta ei ne siltikään 100% varmoja ollut, joten uskon että tämä rupeaa auttamaan :). Sitten tehtiin "puomilla" kontakti treeniä. Tässäkin selkeästi mentiin eteenpäin. Ennen, kun namialusta on vaan ollut maassa kontakti kohdan jälkeen ja koira on vaan singonnut sinne, niin nyt se OIKEASTI pysähtyi kontakti alueelle, kun nami alusta ei ollutkaan maassa vaan Tiinalla kädessä, pysähtymisen jälkeen sitten tietty palkkaus. Muutaman kerran saatiin hinkata, että se tajusi idean, mutta sen jälkeen meni tosi hyvin. Tämä tunti oli kyllä hyödyllinen ja olen muutenkin todella tyytyväinen eiliseen..saatiin vietyä molempia koirie eteenpäin ja kotona ei tarvinnut enää pedissä kuorsaavia koiria paljoa lenkille viedä :D. En oikeastaan ollut kiinnittänyt noihin kontaktilla pysähtymisiin niin paljoa ennen huomiota, kun se oli vaan riittänyt, että se pysähtyy siihen nami alustalle, mutta nyt Sisu selkeästi tajusi sen idean.

Äsken treenattiin sitten tuossa sisällä. Ensin oli Sisun vuoro, koska yleensä Siiri on ekana. Tehtiin eka seuruuta. Metri+naksutin+palkka, toimi älyttömän hienosti! Kyllä olin ylpee! Sitten aloitettiin tekemään paikkamakuu. Herrahan päätti, että hän ei mene ekalla käskyllä sivulla maahan. Hmh..sitä sitten hinkattiin muutaman kerran ja siirryttiin itse paikkamakuuseen. Treenattiin tälläkertaa n.2min. Mä hypin ja puhuin kaikkee ja vähän liikuinkin. Tää vaan makaa paikoillaan :D. Olen kyllä todella kiitollinen ja ylpeä, että ei ole koskaan tarvinnut paikkamakuusta Sisun kanssa hikoilla :). Loppuun vielä jäävät.. seisominen meni tosi hienosti, maahanmenossa Sisu päätti jälleen, että hän ei mene maahan. Tehtiin se sitten kerran niin, että laitoin käden maahan, ihankuin pentunakin, sitten onnistui. Loppuun vielä nopea luoksetulo. Siirikin pääs treenaamaan. Otin ekaa kertaa naksuttimen treeniin mukaan. Treenattiin pyörimistä eri suuntiin, katsekontaktia, vierelletuloa, etutassujen laittamista vadin päälle ja luoksetuloa. Pyörimiset ja katsekontakti meni hienosti, samoin vierelletulot. Vadin päälle nousua treenattiin vasta toista kertaa, mutta tuo alkaa pikkuhiljaa tajuamaan idean. Vähän turhan paljon menee käden perässä. Loppuun vielä luoksetulo ja hirveet rallit :D. Siiri on kyllä siitä kiva, että kun treenataan niin treenataan, normisti se juoksee täysiä ja riehuu, mutta kun treenataan, niin se keskittyy! :)
Linda teki meille uuden bannerin <3.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat