Sivut

torstai 22. tammikuuta 2015

"Ihan jumissa koko jätkä".


Saatiin eilen selville ratkaisu, miksi Sisu on viimeiset kaksi viikkoa ollut tosi "tahmea". Sen hyppytekniikka ei ollut paras mahdollinen, oli ehkä jopa vähän ärtsympikin ja ei enää mennyt portaita normaaliin tapaan iloisesti. Ninni kävi siis eilen hieromassa Sisun. Sehän oli ihan jumissa koko jätkä! Niska, lavat ja kyljet oli aivan jumissa. Suurinpiirtein siis puolet koko koirasta, jos pituuteen vertaa. Takaosa oli kuulemma hyvä ja siellä ei ollut jumin jumia :). Jotain positiivista edes. Ninni sanoikin, että ei se ole koskaan ollut noin jumissa. Sisu jopa murisi parissa kohdassa, ja se ei siis koskaan, ei koskaan ennen ole murissut ihmiselle! Siiri on sen saanut muutaman kerran murisemaan, kun on mennyt ottamaan Sisulta pois luuta, mutta ihminen ei sitä saisi ihan heti murisemaan! Eli sen on täytynyt olla oikeasti tosi jumissa. No..jumit saatiin auki ja seuraava aika varattiin ensikuulle alustavasti. Jumiutumisenhan voi aiheuttaa useampikin tekijä..hypyt, Siirin roikkuminen nahassa=Sisu väistää  päätä, rappusten ylösalas-meneminen ja uiminen. Sunnuntainahan Sisu oli vielä agi treeneissä ja hyppi, tosin vähän vaisusti, mutta hyppi kuitenkin, joten kyllä sillä kova kipukynnys on, kun noin jumissa olleena suostui hyppimään! Päätettiin myös, että kannetaan Sisu tästälähtien rappuset ja puetaan se nyt vähän leuhdommallakin kelillä, jotta estettäsiin edes vähän jumien syntymistä. Katsotaan auttaako se :). 

Siiri täytti eilen 4kk..wu-huu! :) Onnittelut myös sisaruksille! :) Paino on siinä 13-14kg:n välillä kotivaàn mukaan. Siiri oli ilmeisesti pitänyt bileet päivän aikana, kun rikkalapio oli kaatunut ja portin päällä olevat puvut löytyivät keittiöstä. Tai tietysti rikkalapio on voinut kaatua itsekin ja puvut voi osata kävellä ;). Mamman muru <3.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat