Sivut

maanantai 3. helmikuuta 2014

Ranskanbulla tokoa.

Otinkin eilen Sisun mukaan ja lähdettiin tokoilemaan. Ei se nyt niin mahdoton ollu! Alussa vähän vinkui muiden koirien luo ja se ei malttais niin kauaa odottaa, että kouluttaja tulee katsomaan meidän suorituksen, mutta treeniä vaan, niin se mölli toko ei ehkä niin vaikealta tuntuiskaan :).

Luoksepäästävyys:
"Ei pysynyt hetkeäkään mun vierellä, vaan meni heti kouluttajan luo. Tätä täytyy nyt sit oikeesti ruveta treenaamaan kunnolla, että saisin sen pysymään vierellä".

Leikkiminen tai jotain kivaa omistajan kanssa:
"Meidän kivaa oli hihnassa luoksetulo pari kertaa, kun maneesin toisessa päässä treenaavat teki luoksetuloa ja Sisukin katto mua sillei, et joo, mäkin haluun. Se menikin sitten hienosti! :)"

Seuraaminen, n.3 askelta:
"Se katto mua muutamalla kerralla koko ajan!!"

Vierelle tulo:
"Vierelle tulo meni kaikista huonoiten, Sisu oli sitä mieltä, että ei sillä niin väliä ole, tuleeko ihan vierelle, vai ei. Muutenkin se on nyt vähän kokeillu, että miten vierelle tulon laita on, eli siirrytään siis treenaamaan seinän viereen kotona".

Este hyppy:
"Tätä ollaan treenattu viimeksi syksyllä, mutta saatiin se pariin kertaan oikein! :)"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat