Sivut

lauantai 15. helmikuuta 2014

Ehkä tää vielä tästä..


Eilen oltiin siis agi- harkoissa. Sisu osasi käyttäytyä yllättävän hyvin ja sillä oli just oikee drive päällä! :)   Ehkä tää tästä vielä alkaa tauon jälkeen parantumaan :). Kun rapsutin sitä tauoilla ja kehuin rauhallisuudesta, niin ei haukkunut alun jälkeen ollenkaan :). Itse esteet Sisu suoritti myös hienosti.

Irtoaminen:
"Eli treenattiin irtoamista ensin pelkällä kolmella peräkkäin olevalla este hypyllä ja lopuksi siihen lisättiin u-putki. Putkeen Sisu ei olisi ekan kerran jälkeen halunnut mennä, mistä yllätyin, koska yleensä se on menossa sinne aina, mutta hyppy esteet oli Sisusta tosi kivoja ;). Sille ei oo koskaan ollu irtoaminen ongelmana :)".

Kepit verkoilla:
"Tässä on näinä parina kertoina tapahtunut ihan ihme muutoksia, kun en itse ole käden kanssa heilumassa. Sisu keskittyy paljon paremmin ja on se vauhtikin ihan kiva. Täytyy siis keväällä, kun pihalle pääsee taas reenimään, hankkia kotiinkin verkot vähäksi aikaa".

Rengas:
"Sisu meni alussa sen renkaan raoista läpi, kun yritettiin normisti, että kuljen sen vierellä sen. Tehtiin sitten pari kertaa niin, että mä menin toiselle puolelle ja ohjaaja piti Sisua kiinni toisella puolella ja mä kutsuin Sisua mun luo. Se meni hyvin :)" .

Niin ja Pomo on tullut meidän kanssa to-su ajaksi tänne iskälle, kun äiti on kavereidensa kanssa Tampereella ystävänpäivän kunniaksi. Olen siis saanut hoitaa parina päivänä kahta koiraa. Iskä on kyllä vähän auttanut, mutta ei tää kahden koiran hoitaminen niin vaikeeta oo. Pomo on yllättänyt osatessaan käyttäytyä normaalia paremmin. Olisittepa nähneet Sisun ilmeen, kun Pomo tulikin tänne yx päivä ;D. Se oli "vähän" järkyttynyt ;). Tänään olis iltapäivällä Roben keikka!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat