Sivut

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Blogi 1v!!

Ensimmäinen pihalla otettu kuva, joka tänne on julkaistu.
Muistan sen illan, kuin loin tämän blogin, kuin eilisen (Joo,joo..vanhoja juttuja..). Koska mä oon sellainen, että saan kahdeksan aikaan illalla suurimmanosan ajatuksista, loin tämän blogin illalla. Loin tämän blogin siksi, kun Sisun entiseen blogiin alkoi tulla niin paljon postauksia myös Jukista ja Pomosta. Ja koska oli tiedossa, että Sarkku muuttaisi meille vähän ajan päästä, niin oli helpointa vain aloittaa kaikille yhteinen blogi. Ja osa syynä varmasti oli myös se, että oli hieman hankalaa kirjoittaa Sisun näkökulmasta ja se ei oikein alun jälkeen oikein enää inspiroinut.  Näiden parin eläin blogien lukija määrät ovat huimasti laskeneet, kun en enää pidäkään niin paljon omasta elämästäni kertovaa blogia. Koen kuitenkin, että sinne tulisi kuitenkin vain enemmän ja enemmän eläin juttuja, joten se ei tavallaan olisi "mun blogi", kuten ei mun ensimmäinen blogikaan ollut enää Sisun meille muuton jälkeen. 
1.en banneri

2.en banneri
3.s banneri

4.s banneri

 Tämä blogi on opettanut mua ulkoasun muuttamisessa ja en kyllä vieläkään 2,5vuotta bloganneena ole paras ulkoasun neuvomisessa :D. Täällä blogissa on sekä iloisia, että ei- niin-iloisia postauksia sekä treeneistä, että arjesta ja pari Roben keikastakin,vaikka se ei eläimiin liitykkään. Samalla postaus tahdilla ja kirjoitus tyylillä olen meinannut jatkaa, mutta kai sitä on jossain vaiheessa jotain muutosta "pakko" tehdä.

Suosittelen kaikkia, jotka blogin aloittamista miettivät, alkaa bloggaamaan..saa uusia ystäviä, innostuu itsekin seuraamaan useampaa blogia ja saa kätevämmin luettuja muiden kuulumiset :). Tulee myös opittua samalla tietokoneen käytöstä enemmän. Vaikka itse yritän mahdollisimman vähän nörttimäinen olla (mikä ei kyllä aina ihan onnistu..:D), niin on se ihan kiva edes jotain blogeista osata. 

5.s banneri
6.s banneri

7.s banneri

8.s banneri

Bloggaaminen ei todellakaan ole sellaista, että jokapäivä pitäisi raahautua väkisin koneelle kirjoittamaan päivän kuulumiset. Ei..blogiin kirjoitetaan sillointällöin, itse pidän tästä 3tai 4 kertaa viikossa postaamis vauhdista. Jokainen saa päättää itse, mitä kirjoittaa. Minä olen sitä mieltä, että blogeissa saisi olla myös vähän niitä ei-niin-kivoja asioita, sillä ei kenenkään elämä ole pelkällä ruusuilla tanssimista oikeasti. Mutta ei se nyt ihan tää ja tää ei onnistu-blogi saisi olla.
9.s banneri



10.s banneri
Nykyinen banneri
 En nyt keksi muuta kirjoitettavaa..liittykää kaikki toki lukijoiksi, kommentoikaa ja kertokaa mielipiteitä ihan rohkeasti blogin ulkoasusta yms. blogiin liittyvistä asioista :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat