Sivut

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kiireinen viikonloppu.

Huh.. kiireinen, mutta mukava viikonloppu takana :).

Perjantai:
Sisun aksa päivä. Itse esteet/radat Sisu suoritti hienosti, mutta odottelu ajalla oli taas alussa levottomuutta. Kyllä oli tapahtumaa yhteen treeniin.. koiria sinkoili sieltä ja täällä :D. Huomas melkein kaikista koirista, että treenit oli viikon, meillä kahden, tauolla. Kerran yks kultainen noutaja karkas Sisun luo juuri, kun oltiin lähdössään radalle. Sisulla loppu rohkeus sanoa yhtään mitään ;D. Ehkä se alkaa tajuamaan, että se ei oo kingi.

Niisto:
Meille uusi asia,joten siihen suhteutettuna meni alussa tosi hienosti, lopussa se koira tuli Sisun luo ja koiria karkaili kauempana yms.kivaa häiriöö, niin. herra ei voinut keskittyä muhun, mutta tehtiin sitten vaan viimeiseksi kaksi hyppy estettä peräkkäin, mikä meni, miten sen sanois..sekavasti?? Koira ei ollu oikein kartalla, mitä tehdä, kun se ei alussa lähtenyt mun mukaan ollenkaan.

Kepit verkoilla:
Tehtiin ekaa kertaa verkoilla. Sisu meni paljon paremmin, kun sai mennä vapaammin!! Se meni tosi hienosti, kun tajus,että lopussa on namu kuppi :)!

"Keinu":
Tää oli siis muuten kuin keinu, mutta se ei kipannut alas asti, vaan siinä alla oli pöytä niin, että se ei kipannu, kun vähän. Ei mitään tietoo, ettei olis menny!! Meni tosi itsevarmasti :) 


Lauantai:
Oltiin koko päivä Reinolla ja Nipellä Sisun kanssa, kun äiti ja Nipen ja Reinon omistaja olivat  hää messuilla. Sisu osas käyttäytyä oikein mallikkaasti ja ne on kyllä hyvät kaverit Nipen kaa :). Entisiä bulldoggi ihmisiä kävi kanssa paikalla ja Sisu sai taas rapsuttajia ;). Kyllä oli illalla väsynyt poika ;). Nippe ja Reino treenas ihan mahtavasti, etenkin Nippe!!

 Tänään:
Ensin ristiäisiin ja sitten Reino pääs treenaamaan tokoa :). Poitsulla oli just oikee drive päällä ja näytti uudelle kouluttajalle, kuinka hyvä osaa olla ;).

Lautaselta namun hakeminen:
Eli laitettiin namu/lelu lautaselle, käveltiin vähän matkaa pois päin siitä ja pyydettiin koira sivulle. Sitten, kun koira teki sen oikein, sai se hakea namun lautaselta. Reino ei alussa meinannut malttaa tehdä sivulle tuloa, mutta meni se lopussa pari kertaa hyvin.

Estehyppy:
Me ollaan tehty ja tehtiin edelleenkin, tää Reinon kanssa niin, että ollaan joko menty agi-tyyliin tai, että Reinoa pitää joku toisella puolella ja mä kutsun sen toisella puolella mun luo. Nyt tehtiin tuota jälkimmäkistä vaihtoehtoa ja hyvin meni.

Luoksepäästävyys:
Reino istui hienosti mun vierellä :).

Luoksetulo:
Tehtiin kujassa ekaa kertaa.. hienosti tuli! :)

Seuraamisen käännösten treenaamista:
Ei olla Reinon kanssa kovinkaan käännöksiin kiinnitetty huomiota, eikä niissä kyllä mitään ongelmaa ollut ja katsekontakti oli ihan best!!

Seuraamista 2-4askelta:
Katsekontakti meinas mennä namuun enemmän, mutta tässä kohtaa olikin jo vähän keskittymisen herpaantumista, kun oltiin treenattu jo kuitenkin aika kauan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat