Sivut

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Pikkukoirat treenaa ja kolme yötä keikkaan on..:).

Sisu ja paikalla olo.
 Oltiin siis Vivixin ja Reksin kera treenimässä äsken :). Susku otti kuvia ja piti koiria vuorotellen. Saatiin kivat treenit aikaan ja kun Sisu ja Reksi olivat tajunneet kaverin tulleen, niin ei ollut enää ongelmia sen suhteen :). Molemmille teki hyvää tajuta, että kaverinkin kanssa voi treenata, eikä aina vain riehua, vaikka kyllä ne välillä laskettiin riehumaan ;).

Luoksetulo:
"Meni molemmilla koirilla hyvin :)".

Paikalla olo:
"Tehtiin lyhyitä pätkiä ja meni oikein kivasti molemmilla".

Näyttely esiintyminen:
"Liike osuus vaatii Sisulla treeniä .ottaa itseään niskasta kiinni ja yrittää taas alkaa aktivoitumaan näyttelyiden suhteen., mutta seisomiset meni hienosti. Susku katsoi myös molemmilta hampaat. Koirat oli vähän leikki tuulella :D".

Seuraaminen, 2-4 askelta:
"Katsekontakti tuli molemmilla pienen herättelyn jälkeen hienosti ja yllätyin kyllä, sillä olis se todella huonomminkin voinut mennä"

Perus toko jutut:
"Reksin suorituksia en paljon kerennyt katsoa, mutta Sisulla meni oikein hienosti"

Ohittaminen:
"Meni yllättävän hyvin! :)"
Pahoittelut kuvien laadusta.

Reksi ja luoksetulo :).
Oli yllättävää huomata, kuinka erilailla Sisu käyttäytyi, kuin vastassa olikin Reksi. Ei tietoa kingeilystä yms. :)! Kuvien laatu.. huoh, eikö sitä vaan voi uskoo, että treeneihin kannattais puhelimen sijasta ottaa se normi kamera?!?

Ja arvatkaas mitä.. kolme yötä (Roben) keikkaan!! Oon täällä lähiaikoina sitä innoissani odotellassa kuunnellut Robbea ja katsonut vahjojen keikkojen videoita :). Se fiilis, mikä keikalla tulee, kun artisti osaa viihdyttää yleisöä <3. Parasta eläinten ja herkkujen jälkeen  ;) <3.
Tampereella lokakuussa -13

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat