Sivut

maanantai 24. helmikuuta 2014

Viikonloppu.

Aloitetaan vaikka perjantain agi-treeneistä. Vaihdettiin vähän ryhmiä, koska meidän ryhmä ei oikein toiminut. Päästiin siis toiseen ryhmään, mikä on meille paljon parempi. Kouluttaja sanoo suoraan ja on juuri hyvä opettaja Sisulle. Sisu ei myöskään karannut nyt kertaakaan!! Ongelmaksi muodostui vain se, että mä en luota Sisuun tarpeex. Valitettavasti mä en vaan kaikissa tilanteissa luota siihen, kun taas Pomoon, jos mulla on namu, voin luottaa aina 98%. Kuulostaa hassulta, että mä luotan n.73kg (joo.. Pomo painaa suunnilleen sen verran) enemmän, kuin 13kg.aan :D, mutta Pomo on vaan niin ahne, että se ei lähde mihinkään, jos sen osaa motivoida ;). Mutta kuitenkin, perjantain agi treenit meni hyvin, mulla vaan meinas tässä välillä loppua usko tohon jääräpäiseen ranskanbullaan, mutta kyllä sen huomaa, että edistystä on tapahtunut viime viikkoina paljon ja se on saanut vähän palautusta maan pinnalle.

Hyppy+u-putki+hyppy:
"Meni ihan hienosti, mä en vaan taas meinannu "osata ohjata" Sisua putkeen :D. Hohhoijaa, on se välillä vaikeeta :D".

A-este:
"Tehtiin ekaa kertaa ja mä ja äiti luultiin, että se kääntyy alas, kun a on Sisulle jyrkkä, mutta herrahan meni heti aluks päättäväisenä, että: "mä meen tän!" :O :D"

A+hyppy+u-putki+hyppy:
"Mä en meinannu luottaa koiraan tarpeeks, vaan koska se Sisun vihaama bortsu treenas just samaan aikaan vähän kauempana, ajattelin, että se karkaa ihan varmasti. Eipä karannu, vaan meni tosi hienosti! :)"

Takaakierto+putki:
"Takaakierto tehtiin siis niin,että siinä oli kaks hyppy estettä vierekkäin, joista koiran piti eka hypätä toinen, kiertää sieltä takaa ja hypätä sitten se toinenkin. Tässä vaiheessa rupesin jo luottamaan Sisuun enemmän ja sehän meni hienosti! :)"
Rop: Carfe Truffè Park Avenue princess
Vsp: PMJV-13,JV-13, Hermes du Jardin des Gourmandises

Hermes < 3. Kuvat: Pia Varpio- Girls

Lauantaina oltiin seuraamassa Jyväskylän kv- näyttelyä. Sisua ei ilmottu sinne, koska tiedettiin, ettei siinä oo mitään järkee..koira ei erityisemmin siitä nauti ja ei se olis siellä pärjännykkään. Ostin luettelon ihan sitä varten, että saan kirjattua tuloksia ylös.. loppupeleissä tuloksia kirjasin ehkä 10yhteensä :D. En vaan jotenkin viittiny ja kun juoksin kehästä toiseen, niin totesin, että antaa olla. Paikalle tuli siis meidän poppoon pari tuttua ja näin Nannankin ekaa kertaa livenä :). Ensin kävin siis katsomassa sheltti kehää, tosin en kerennyt katsoa kuin pennut, kun riensin ranskanbulldoggi ja pk collie kehälle. Ne oli kivasti vierekkäin. Tuloksena siis lauantailta:

 PMJV-13,JV-13,Hermes du Jardin des Gourmandises "Hermes": JUN ERI 1, SA, PU 1, SER, VSP!!
Fi mva, Ee mva, Ee jmva, Bal jv, Gucci Kama Bekum "Gucci": VAL ERI 1, SA, PU 3, VARA-CA!!
Evegrays I`m Nobody "Tepsu": VET ERI 1, SA, PU 1,SERT, VSP, ROP-VET!!
Evegrays Fift Element "Riia": Jun eri
Evegrays Trick or treat "Trixi": Avo eh

Käytiin me tietysti vähän shoppailemassakin näyttelssä ;).
Kuvasta ei näy, mutta vas. on salmon&potato,  oik. Fresh chcken&potato
;)

Treeni namuja..yx korkee kaappi on puolix täynnä pelkkiä namuja, mutta kun aina on "pakko ostaa" lisää ;)

Eilen oltiin Reinon kanssa tokoilemassa. Koulutukseen tuli meidän lisäksi vain yksi koirakko,joten päästiin tekemään vähän erilaisia toko juttuja :). Arto on kyllä tosi hyvä kouluttaja! Opittiin taas uutta ja ainoat virheet,mitä meille tuli johtui hihnan päässä olevasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat