Sivut

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Ahkeraa treenailua.

Koska joka toinen viikko otetaan vähän rauhallisemmin, niin treenataan sitten joka toinen viikko 4-5kertaa/viikko.

Eilen:
Käytiin eilen Sisun kanssa "keskustassa" kävelemässä. Herra osas käyttäytyä oletettua paremmin. Hajut oli niin paljon paremmat, ettei mihinkään autoihin tai toisiin ihmisiin kerennyt keskittyä ;). Tosiaan se ei niin keskustassa ollut, kuin ihan keskusta keskusta on ja toisia koiria tuli vastaan vain kaksi kertaa. Täähän veti siitä kilarit, kun ne muutkin koirat haukku.. jos toinen ei sano mitään, niin silloin meidänkin herra on hiljaa, mutta hänhän vastaa jos kysytään! ;) Eli treeniä senkin suhteen tulossa, huoh! No.. katotaan miten käy, lähteekö Repe vai Sisu sunnuntaina tokoilemaan. Niin ja Sisu pääs samalla reissulla linja-autoon toista kertaa elämässään. Siellä osattiin käyttäytyä ihan ok ja viihdytettiin ihmisiä laittamalla korvat taakse ja eikö saanut herra sitten katseita ;). Oli muuten hauskaa, kun kävelyllä suojatietä ohittaessa autot pysähty, kun oli koira.. ei niin tapahtuis ilman koiraa! :D 

Tänään:
Sisun kanssa ollaan nyt hiottu seuraamiseen pituutta ja ollaan luoksetuloon ruvettu tekemään yks pysähdys keskelle. Sitä ei vaan sisätiloissa ole niin helppoo treenata, eli keväällä sitten enemmän. Toki tehdään välillä sellaisiakin luoksetuloja, että ei oteta pysähtymistä siihen, ettei Sisu ihan opi siihen.. alo luokassa kun niitä ei tuu, vaan ne on avosta vai, voittajastako se oli,lähtien. Halusin kuitenkin ihan huvikseen opettaa ne Sisulle.


Kaikki ei aina mene ihan suunnitelmien mukaan :D.Sisulla oli sikailu päivä ja sen huomas!
Pomo pääsi taas treenaamaan näyttely poseeraamista ja kuole- temppua :).

2 kommenttia:

  1. ihana sisu ja pomo noissa videoissa kummatkin koirat on tosi söpöjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kyllä söpöilee, jos pyytää ;). Toi Sisun viimenen video jaksaa vaan edelleenkin naurattaa :D.

      Poista

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat