Sivut

perjantai 28. helmikuuta 2014

Lomailua.

Tosiaan tekemistä on ollut.. jos ei koirien kanssa, niin omia menoja.

Su-Ti:
Olin kaksi yötä Nipellä ja Reinolla <3. Treenattiin lähinnä tokoa ja ekaa kertaa myös agilityä, mutta kevättä ja kesää silmällä pitäen myös näyttely esiintymistä. Nipen namujaaa,mä tuun-luoksetulolle ei voi kuin yrittää pidättäa naurua :D. Ja Reino <3. Voiko yhtä treeni hullua koiraa ollakaan?!? <3

Ke:
Pidettiin vapaapäivä treenien osalta, mutta lenkkeiltiin kyllä aika paljon :). 

Eilen:
Oltiin Sisun, Suskun ja Mantan kanssa treenimässä tokoa. Molemmat koirat meni hyvin, tosin Sisulla pidettiin nyt vähän iisimmät treenit, sillä tänään oli vuorossa aksa treenit. Erityisesti tästä treenistä jäi mieleen Sisun tähän mennessä paras käytös pitkään aikaan..ei haukkunut kuin alussa pari kertaa!! ja se että ekaa kertaa sain Mantan vietyä näyttely esiintymistä ilman, että se kokoajan on haahuilemaassa missä Susku on! :) Loisto treenit :).


Tänään:
Ohjatut aksa treenit Sisun kaa. Mä olin päättänyt, että se saa vaikka karata niiden toisten koirien luo radalta, kunhan se saa palautuksen maan pinnalle. No..herrahan yllätti ja osasi käyttäytyä paria pientä sille borsulle haukkumis kohtauksta lukuunottamatta hyvin. Se ei hauku kenellekkään muulle koiralle, mutta se borstu sitä edelleenkin ärsyttää, tosin tälläkertaa lopetti haukkumisen käskystä! :) Viime kerran vähän dranpempi (kyllä, meillä katsotaan putousta. Todellaki,todellaki todellaki ;)..) maanpinnalle palautus teki siis tehtävänsä :). Ollaan myös nyt tarkkailemalla opittu, miten Sisua pitää kieltä.. heti joko ei tai sshh ja hihna löysälle, Sisu ei saa sillon tukee meistä, kun hihna on löysällä ja ei riitä pokka ärhännellä ;). Mutta siis treeneissä tehtiin muuri,keinu,pussi ja kepit yksittäin. Itse esteet meni tosi hienosti! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat