Sivut

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Vastausten äärellä :)

Otin Ilonan blogista haasteen/haastattelun ja tässäpä vastaukset..:)

1. Luetko paljon koirablogeja?
Juu, itseasissa en tällähetkellä lue muita, kuin koirablogeja :D. Silti välillä etsin niitä lisää.

2. Mitä harrastusta et haluaisi kokeilla?
Ei varmaan oo mitään lajia, mitä mä en haluais kokeilla :D. Syyskuussa päästään kokeilemaan kolmea uutta lajia, rally tokoa, doboa ja koira frisbeetä. Tällähetkellä kuitenkaan ei ole aikaa uudella harrastukselle, kun treenit täytyy jo nykyisistäkin :D. On kuitenkin kiva päästä kokeilemaan.

3. Mitä mieltä olet koiranäyttelyistä?
Näyttelyt jakaa paljon eri mielipiteitä. Mun mielestä siihen asti, kun koira tykkää siellä kehässä olla, niin erinomainen harrastus (y). Esim.meidän Sisu ei niinkään välitä näyttelyistä, niin sen kanssa käydään vain sillointällöin mätsärissä huvin vuoksi. Näyttelyissä tapaa mukavia ihmisiä ja molemmat, sekä koira että omistaja saavat kokemusta :). Saa itse tietoa, mitä mieltä muut on omasta koirasta ja jalostukseen käytettävällä yksilöllä osaa kertoa pentujen ostajille enemmän kys.koirasta. Ei kuitenkaan kannata yhden tuomarin mielipiteestä niinkään välittää, koska se on vaan sen tuomarin mielipide sinä päivänä.

4. Kuinka kauan olet pitänyt blogiasi?
Tätä blogia on tullut pyöritettyä n.2vuotta. Bloggaamista muuten sensijaan on takana jo 4-5vuotta.

5. Mikä on parasta koko koiraharrastuksessa?
Onnistumiset, ne tilanteet kun saa olla ylpeä ja onnellinen omasta koirastaan. Myös ne tilanteet, kun huomaa, että jokin asia on mennyt perille koiralle tai itse on oppinut jotain. Meidän treeni porukka on myös ihan paras. Paljon hyvää löytyy :D.

6. Entä mikä on ikävintä?
Luopumisen hetket

7. Mikä on erikoisin koirasi/koiriesi koskaan tekemä asia?
Se, jos Siiri joskus kerran parissa kuussa väsyy kunnolla, on aina yhtä erikoista! :D Sisun kohdalla sensijaan se, kun se viime kesänä pokkasi itsensä BIS-1:ksi mätsärissä.

8. Mitä harrastat koirasi/koiriesi kanssa, jos harrastat jotain?

Tässä myös lainakoirat mukana :D.
Reino: koiratanssi, toko, mätsärit
Sisu: koiratanssi, agility, toko, mätsärit
Siiri: koiratanssi, toko, näyttelyt/mätsärit ja jäljestys alotetaan piakkoin
Nipsu ja Kerttu: mätsärit ja Kerttu käy myös näyttelyissä

9. Minkä koirarodun valitsisit, jos sinun pitäisi valita rotu sen ulkonäön perusteella?
Apua..:D Havannankoira,bishonfrisè, kelpie tai tolleri.

10. Kuinka monta koiraa olisi sinulle ehdoton maksimimäärä?
Riippuu. Rodun aktiivisuus ja tavoitteet vaikuttaa paljon. Tällähetkellä kolme olisi ehdoton maksimi, mutta myöhemmin voisin kuvitella omistavani 3-4 treenattavaa koiraa ja 1:n ns.eläkeläis koiran. 

11. Mikä on hassuin koiraasi/koiriisi liittyvä muistosi?
Sisulla varmaankin kumarra-tempun opettaminen. En minä enkä äitini olisi ikinä uskonut, että se sen oppii. Kappas vaan..nyt se on herran vahvin temppu! :D Samoin kävi a-esteen kanssa, nyt herra menee sen tosi hienosti. Ei pidä aliarvioida ;). Siirin muisto on ehdottomasti Wiskarin Sirpa-biisi :D. Se saa aina hymyn huulille ja muistamaan sen, kuinka joka viikonloppu ajettiin katsomaan pentuja :D. Ja kys.biisi on nykyään meidän koiratanssi koreografian taustamusiikki ihan sen takia, että se on aina kulkenut Sirpan elämän varrella mukana. Ja Siirikin pääsee luontoonsa treenatessa ;D.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat