Sivut

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

"Nyt mennään täysii, koneet käyntiin. Boom kah, boom boom kah".

 Tänään oli jälleen treeni päivä. Ensin suunnattiin Repen ja Siirin kanssa koiratanssi treeneihin. Treenattiin Repen kanssa vietinnostatusta, tassu temppuja, pyörähdyksiä ja eri kiertoja. Alussa Reino oli tosi hieno, mutta loppua kohden se rupes vähän väsymään. Vietti oli varsin hyvä, tassu jutut meni hyvin, samoin kierrot. Koiran itsensä ympäri pyörähtämisessä huomattiin kuitenkin jotain..Reino ei vielä yhdistä ympyrä-sanaa ja temppua, vaan käsi merkin siihen. Ja kun vaihdoin lelun toiseen käteen, millä ohjaan, se ei toiminutkaan. Nyt siis lisää tarkkuutta treeniin ja ympäri pyörähdykset teho treeniin.

Siirin kanssa treenattiin aliseuraamista, pujottelua, takaa kiertoa, ympäri pyörimisiä ja katsekontaktia. Siirillä tuppasi uudessa hallissa olemaan vähän muuta kivaa, joten nyt siis treenaukseen se, että se keskittyisi muhun, eikä hajuihin. Loppua kohden kuitenkin parani ja kaikenkaikkiaan kaikki liikkeet meni kuitenkin lopulta hienosti, vaikka joissakin oli alussa pientä sähläystä. Mun hieno Sirkka <3. Ja vaikka omaa kehunkin, niin Siiri taitaa tehdä parhaan aliseuruun koko treeni porukasta :). Ensi viikonloppuna meillä onkin jälleen "möllit", johon olis tarkotus mennä Sisun, Reinon ja Siirin kanssa. Alunperin siis ei ollu tarkotus ottaa Siiriä mukaan, mutta meidän kouluttaja kysy sitäkin mukaan, niin käydään sitten sähläämässä :D.
Sitten oli Sisun agi treenien vuoro. Treenattiin eri ohjaus tekniikoita, putki rallia ja keinua. Keinu ja putki ralli meni ihan älyttömän hyvin. Tekniikka treenit ei Sisua niin kiinnosta ja sillä selkeesti ei riittäny mielenkiinto. Sisu haluaa mennä kovaa, eikä hinkata tekniikoita :D. Itse sain kuitenkin ohjaukseen jälleen lisää varmuutta ja itselle jokatapauksessa hyödylliset treenit. Ohjaus tekniikoitakin kun on välillä treenattava. Väliajalla treenattiin muutamaa koiratanssi temppua, tässä Sisun tyylinäyte :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat