Sivut

maanantai 13. huhtikuuta 2015

"Sirpa löysi elloksen kuvaston, eikä ollut viikkoon onneton".

Nippenappe <3
Kerttu <3
Näin tosiaan kävi eilen..kyllähän se sen lehden löysi! :D Eilen vietettiin tosiaan koiramainen päivä. Ensin käytiin mätsärissä Nipsun ja Kertun kanssa. Nipsun kanssa saatiin sininen nauha, saisi kuulemma olla laihemmassa kunnossa :D. Tämähän tiedettiin jo. Nippe esiintyi älyttömän nätisti, vaikka olen viimeksi käynyt sen kanssa missään tapahtumassa viime syyskuussa! On se vaan hieno <3. Sitten Kertun vuoro..Kerttukin esiintyi varsin mukavasti muuten, mutta liikkeissä sain alussa muistuttaa sitä, että miten mentiinkään. Sitten meni tosi nätisti :). Kertulle punainen nauha. Tämän jälkeen otettiin kuvia ja lähdettiin koiratanssi treeneihin. Nipsu ei siis kerennyt sijoitus kehään, mutta Kerttu jäi sinne vielä omistajansa kanssa. Loppujenlopuksi ei tullut sijoitusta.
Yhteiskuva oli helpommin sanottu kuin toteutettu :D.
Treeneissä pidettiin mölli kisat. Ensinsi vuorossa oli Repe. Mentiin vanhalla koreografialla, kun ei kertty muuntelemaan sitä. Reino toimi varsin hienosti, ainoastaan pari pyörähdystä jätti tekemättä. Kehää en "uskaltanut" käyttää tarpeeksi, kun ei oltu tehty tuota koreografiaa pitkään aikaan ja keskityin vain siihen, mitä pitäisi tehdä seuraavaksi :D. Repelle tällaiset pisteet: 162,145 ja 150
Sitten oli yksi koira välissä, kunnes oli Siirin vuoro. Tehtiin ekaa kertaa koreografia häirittynä. Sanotaanko, että ainakin meillä oli kivaa :D. Kaikki kohdat ei ihan menny niinkuin piti, mutta itseasiassa Siiri sovelti siitä vielä hauskemman koreografian. Ja kyllä..se elloksen kuvasto löytyi sieltä lattialta :D. Alla oleva video varmaan kertoo kaikista parhaiten. Siirille tällaiset pisteet: 154, 160 ja 155.
Sitten jälleen yksi koria väliä ja oli Sisun vuoro. Alku lähti varsin hyvin, nyt kun miettii niin menihän siellä joitakin liikkeitä tosi hyvinkin. Sisu kävi "vähän" hitaalla, kun oli jo kyllästynyt odotukseen. Loppu meni kuitenkin surkeasti, eikä edes keretty loppu asentoon. Sanotaanko, että ärsytti :D. Sisulle tällaiset pisteet. 150,151 ja 143. Koreografian jälkeen olin lopettamassa koko treenaamisen Sisun kanssa, mutta tää oli kuitenkin eka kerta, kun tehtiin koko koregorafia häirittynä, eli vähäisen treenin piikkiin menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat