Sivut

lauantai 25. huhtikuuta 2015

Treeniä ja edustusta :).


Torstaina käytiin jälleen treenaamassa Suskun ja Mantan kanssa. Sää oli aika hirvee, räntää ja vettä sato vuoronperään. Saatiin kuitenkin käytyä hyvät treenit! :) Sään takia en ottanut kameraa mukaan, mutta tässä teille pari vanhaa kuvaa. Treenattiin Sisun kanssa häirittyä seuruuta, vierelletuloja, luoksetuloja, istu-maahan vaihtoja, katsekontaktia ja paikkamakuuta. Paikkamakuu tehtiin siis ensimmäisenä molempien koirien kanssa yhtäaikaa. Manta ei meinannu pysyä millään ja Sisukin lähti kerran, siitä huomautus ja uusi lyhyt pätkä joka meni hyvin ja super kehut ja palkka.

Seuruu tehtiin siis niin, että laitoin ensin kentälle erilaisia esineitä, mm.nami alusta, jossa oli herkkuja, Sisun makuualusta, pari kenkää ja lapaset. Susku tuli myös lopuksi häiriöksi. Kyllä, miten kengät ja lapaset voi olla jollekkin niin paha häiriö? :D Sisu meni kuitekin yllättävän hyvin. Ei olla siis varmaan pariin kuukauteen tehty seuruuta treeneissä, vaan pari kertaa omatoimisesti. Eihän se seuruuna mitään parasta ollut, mutta Sisu ei mennyt kertaakaan minkään esineen luokse ja jotkut pätkät oli aika makeita :). Siitä sitten tauolle. Tauon jälkeen treenattiin vierelletuloja, tehtiin pari luoksetuloa ja istu-maahan vaihtoja. Olin tosi yllättynyt, sillä Sisu teki tosi hyvin säästä huolimatta! Jes <3. Siitä sitten tauolle ja lopuksi tehtiin vielä molemmat katsekontakti treeniä :).

Tänään oltiin kolme ja puol tuntia mustissa ja mirrissä edustamassa. Siirin kasvattaja oli järkkäämässä siellä bokserien rotuesittelyä ja pyysi meidät mukaan. Meidän lisäksi paikalla oli Siirin äiti Maisa ja Siirin kasvattajan toinen koira Linda, kuvassa esiintyvä Viti, Oiva ja Unna. Siirillä oli kivaa, kun sai olla vähänväliä rapsuteltavana :D. Taidettiin myös saada ihmisiä ihastumaan rotuun ;). Huomenna sitten bokserien järkkäämään mätsäriin :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat