Sivut

lauantai 11. huhtikuuta 2015

"Älä luovuta vielä, me ollaan vihdoin oikeella tiellä".

Nyt on tapahtunut jotain ihmeellistä, eikä mulla ole laittaa tänne kuvia, mutta koittakaa kestää :D. Torstaina oltiin treenaamassa Suskun ja Mantan kanssa. Käytiin tuossa meidän lähi kentällä. Menin ensin kentälle pelkästään Sisun kanssa. Treenattiin ensin luoksetuloa ja leikitettiin koiria, jonka jälkeen tein pari kertaa Sisun kanssa meidän koiratanssi koreografian. Hajut vei enemmän ja Sisu ei oikein keskittynyt. Pitäis varmaan pikkuhiljaa siirtyä pihalle treenaamaan, kun kentät alkaa sulaa :D. Lopetettiin Sisun kanssa kuitenkin onnistuneeseen pätkään, sitten Sisu tauolle ja Mantan vuoro. Susku ja Manta treenasivat näyttelyitä, koska huomenna on mätsäri. Hajut meinas kiinnostaa Mantaakin, joten neuvoin Suskua ja ne treenas yhteistyötä. Hyvin meni lopuksi! :)

 Sitten äiti toi Siirin ja otti Sisun mukaan. Treenattiin Siirin kanssa pari kertaa meidän koiragrafia. Eka kerta meni hetkittäin vähän puuroksi, mutta toinen oli niiiinn hieno <3. Siiri keskittyi hyvin ja oli varsin pätevä. Ja tässä välissä huomautan, ettei Siiri elämässään ole kertaakaan ennen tätä treenannun pihalla. Hallissa ja sisällä kyllä. Se on niitä talvi pennun ihmeitä ;). Sitten Susku ja Manta treenas näyttely-juttuja..meni tosi hienosti! Etenkin seisottaminen, Manta seiso tosi nätisti. Sitten Manta tauolle ja Siirin kanssa näyttely treenit. Liikkeet meni hieman hosumiseks, mutta pysy kuitenkin hallinnassa. Seisominen meni tosi hyvin! Tosi tyytyväinen olen :). Lopuksi juostiin vielä yhdessä pari kierrosta ympäri ja lopetetiin siihen.

Tänään oli vuorossa Sisun osteopaattinen koirahieronta :). Sisulla on kuulemma normaali ranskanbulldoggin selkä. Lanteessa ja niskassa oli normi jumia, mutta koiran käytöksestä huomas, että se selkeesti aukeni :). Seuraavan kerran vois sitten ottaa toukokuun loppuun-kesäkuun alkuun, katsotaan kuinka paljon treenataan. Ennen hierontaa treenasin molempien koirien kanssa koreografiat kertaalleen. Meni tosi hyvin ja nyt Sisukin loisti <3. Murut <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat