Sivut

maanantai 27. huhtikuuta 2015

"Mitä ikinä sun unelmat onkaan, et saavuta niitä unessa koskaan".


Eilen suunnattiin Siirin ja Nipsun kanssa mätsäriin. Vettä sato kaatamalla, onneksi saatiin auto ihan lähelle kehiä, niin kerkes hyvin pitää koirat siellä odottelu ajat :D. Ensin oli Siirin vuoro. Esiintyminen meni varsin mukavasti, saatiin punainen nauha. Sitten kävin vaihtamassa koiran ja mentiin Nipsun kanssa kehän laidalle oottamaan. Nipsu esiintyi todella nätisti, siitä huolimatta sininen nauha Nipsulle. Sitten kiertelemään ja kyselemään missä vaiheessa kehät on, kerkeenkö molempien koirien kanssa sijoitus kehään. Kerkesin hyvin, tosin kummallekaan ei lopulta sijoittumista. Esiintymiset meni kuitenkin tosi  hienosti säästä huolimatta, hyvää treeniä oli :).

Sitten käytiin välissä nopeasti kotona ja suunnattiin Sisun agility treeneihin :). Tehtiin rataa, ensin kahdessa osassa pari kertaa. Sisulla oli "vähän" energiaa ja eka kokeilu menikin sähläämiseksi, mutta lopulta se meni hyvin :). Rata oli kiva, kun oli paljon irtoamis juttuja ja suoraa. Lopuksi tehtiin rata vielä kokonaan, mikä näkyykin videolla. Sisu oli tosi hieno luukuunottamatta yhtä kohtaa radalla, jota jankattiin suht monta kertaa, että saatiin se menemään oikein. Video kertoo paremmin, mun agi bulla <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat