Sivut

maanantai 20. huhtikuuta 2015

Mätsäri ja treenejä :).

Uudistin tänään kotisivuja (nille pääsee tuosta sivulta klikkaamalla jotain noista kuvista ->) ja blogin ulkoasua. Mielipiteitä? Haluaisitteko jonkun arvonnan, erikoispostauksen tai kysymyspostauksen näin kesän lähestyessä? :) Laittakaahan kommentteja!! Niin ja Linda teki meille siis uuden bannerin, jälleenkerran hienon sellaisen. Kiitos! :)

Mutta sitten itse aiheeseen..eilen vietettiin siis jälleen kiireinen päivä. Ensin suunattiin Siirin kanssa match show:hun. Siiri sai sinisen nauhan. Neiti juoksi todella nätisti. Hampaiden katsominen meni alussa tuomarin pussailemiseksi, mutta lopulta tuomari sai katottua ne jotenkuten :D. Seisominen meni  alussa tosi nätisti, mutta sitten kun tuomari katsoi, niin yllätysyllätys sillonhan ei voinut seisoa kunnolla..veikkaampa sen ratkaisevan tälläkertaa. Sijoituskehään ei jääty, kun piti lähteä treeneihin.

Mentiin siis Reinon kanssa viimeisiin halli koiratanssi treeneihin. Treenattiin vadilla eri juttuja, vietin nostatusta  ja pari kertaa kehään menoa innokkaasti, koreografian alusta yksi liike ja siitä heti jo palkka ja hirveet bileet pystyyn :D. Repellä oli kivaa :D. Tänään sain myös vahvistuksen, että päästään Repen kanssa seuraaviin koiratanssi kisoihin! Jes <3 <3 Nyt vaan paljon vietin nostatusta ja vadilla tekniikka juttuja, muut temput onkin jo senverran varmoja, että kerrataan ne vaan pari kertaa ennen kisaa.

Sitten oli vuorossa Sisun agi treenit. Treenattiin ensi a-estettä. Sisulla rupesi vuotamaan kynsi, joten tehtiin se vaan pari kertaa. Sisu oli hieno <3. Sitten tehtiin rataa ja lopuksi vielä sama rata toisin päin.  Radalla oli pari ohjaus tektiikkaa, joista toisen nimeä en muista ja toinen oli takaaleikkaus. Sipuli oli alussa tosi hieno, mutta lopussa rupes selkeästi väsyttämään. Saatiin kuitenkin käytyä hyvät treenit ja lopetus oli huikee. Sain taas todeta, että Sisua on helppo ohjata. Se on senverran hidas, että kerkesin hyvin ohjata sitä :). Mun agility koira <3.


2 kommenttia:

  1. Toi arvonta vois olla hyvä! Kannattaa laittaa toi bannerin tausta läpinäkyväksi sieltä mukautua kohdasta! Kiva blogi!

    VastaaPoista

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat