Sivut

lauantai 18. huhtikuuta 2015

"Eletään täysii mut ilman kiireit".

"Kaksi maailman pöljintä..".
Sipuli <3
Kerttu tuli meille torstaina vieraaksi. Käytiin sitten treenaamassa tuossa lähikentällä näyttelyitä varten ja juoksuttamassa koiria. Mukana oli siis meiän koirista vain Siiri. Kerttu esiintyi tosi nätisti! <3 Siirillä sensijaan oli "en kuule mitään vaan meen sata lasissa eteenpäin"-päivä ja sen kanssa saikin sitten miettiä tovin, että mitenkäs se näyttely esiintyminen menikään -_-. Saatiin kuitenkin treenit lopetettua onnistuneesti. Metsään kävellessä tein Siirin kanssa vielä ohitus harjoituksia niin, että äiti, Kerttu ja sen omistaja olivat häiriönä. Wow..Siiri ei edes yrittänyt mennä niiden luo!!

Sisu lähti eilen Eijalle viikonloppu hoitoon. Sisu on kuulemma nauttinut siellä olosta, minkä jo arvasinkin :D. Se nauttii, kun saa olla siellä rauhassa eikä Siiri kiusaa sitä. Sirkka jäi vaan haikeana katsomaan ikkunasta, että minne se veikka meni. Pyöri hetken aikaa ihan kuin olisi hukassa. On se outoo, kun ei oo ketään ketä kiusata ;). Noo..huomenna Sisu palaa jo kotiin <3.
Ferito`s Basia Me "Siiri" kohta 7kk <3
Friedrich`s Mr Bean "Sisu" 3v1kk <3
Tänään käytiin bokserien toko treeneissä :). Meitä ei ollut montaa, joten kerettiin treenata kunnolla. Siiri oli tosi hieno..ekalla ja toisella kierroksella leikittiin patukalla, mikä ei ole oikein Siiriä kiinnostanut häiriössä. Kotonahan leikitään patukalla tai jollain muulla lelulla suh`t usein. No..Siirillä oli kunnon drive ja oli samanlainen kuin kotonakin, eli piti hyvän otteen eikä päästänyt irti kuin pari kertaa :). Kolmannella kierroksella tehtiin paikallaoloja, maahanmenoja, katsekontaktia ja muutama sivulletulo. Paikallaolot oli siis ihan lyhyitä ja yllättävän varmoja. Ennen Siiri on lähtenyt mun perään heti, kun olen kääntänyt sille selän, mutta nyt se pysyi paria lähtöä lukuunottamatta! :) Maahanmenot meni kans ihan ok, katsekontati ja vierelletulot oli supereita! <3 Välillä otettiin pienet pomppu-kohtaukset :D. Sitten lopuksi mentiin vielä häiriköimään isompien paikkamakuuta. Tehtiin Siirin kanssa vierelletuloa, pikku pätkiä seuraamista ja eteentuloja. Wow..se keskitty häiriössä!! Vitsi mikä pentu <3.
Sirkka <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat