Sivut

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Top 10-rotulista!

Siiri 5vko <3

Joskus viime kesänä aloin tänne kirjoittelemaan eri roduista postauksia, mutta se sitten jäi vähän kesken. Päätinpä sitten tässä ajan vietteeksi listata tänne top 10 koirarodut-listan! Ja tosiaan mun rotulistaan päätyy hyvin erilaisia rotuja. Toisena päivänä mietin chihuahuaa, toisena saksanpaimenkoiraa :D.  Jos satut omistamaan jonkun tämän rotuisen, kommentoihan ja kerro rodusta lisää! :) Rodut ei ole missään erityisessä järjestyksessä. Olkaapas hyvä..:)

1. Bokseri
Noh..jos tämä rotu ei olisi listassa, se olisi varmaan ihme :D. Ihana luonne ja hyvät harrastus mahdollisuudet, ihanan uskollinen omistajalleen <3.

2. Havannankoira
Jos mä joskus vielä seurakoiran otan, niin se on havannankoira! <3 Mä oon aina ollu sellanen "räksyttävät pikkukoirat, en tykkää"-tyyppinen ihminen, mutta Sisu ja Repe on mua opettanut tykkäämään myös pienistä koirista. Mainioita persoonia ja hyvät mahdollisuudet myös harrastuksiin, jos osaa motivoida oikein :).
Repe <3

3. Shetlanninlammaskoira
Salaa haaveilen blue merle tai tricolour sheltti uroksesta :D. Olisi kiva tutustua tähän rotuun vähän paremmin. Luonne kun on vielä vähän ?-merkillä. Treeneihin kuitenkin varsin hyvä vaihtoehto :).

4. Bullmastiffi
Huumorintajuinen, sosiaalinen ja todella ihana rotu. 9,5vuotta tällaisen kanssa elin ja toista samanlaista ei ole <3. Oikealla motivoinnilla huvikseen treenaamiseen kiva rotu.
R.i.p.Pomo <3

5. Saksanpaimenkoira
Kauankohan olen sakemannia halunnut? :D Ehkä sitten joskus. Ihana rotu sekä luonteen, että ulkonäön puolesta <3. Monipuolinen treeni koira.

6. Bostoninterrieri
Ihania pikku energiapakkauksia <3. Olisi kiva tähänkin rotuun tutustua enemmän. Ehkä sitten, kun Sisun kilpailu ura on saati päätökseen :D.

7. Kelpie
Myöskin yksi roduista, joka varmasti tulee meidän katonalla vielä joskus majailemaan <3. Treeneihin olisi niin täydellinen otus!
Kuva ei oma ottama! Kuva täältä

8. Australian paimenkoira
Meidän treeneissä käy yksi aussi välillä ja jotenkin rodun käyttömahdollisuus ja ulkonäkö kiehtoo. En tiedä mikä siinä on :D. Treeneihin olisi varmasti yksi hyvä vaihtoehto.

9. Eurasier
Yhtä eurasieria olen aina silloinällöin nähnyt ja vaikuttaa kyllä mainiolta rodulta. Kerran olen tällaisen kanssa kehässäkin käynyt ja kaverin koiran pentuja käytiin viime syksynä katsomassa. Vaikuttaa sellaiselta, minkä voisin joskus meillä ajatella asuvan kotikoirana ja huvikseen treenailevana koirana :).
Eurasier pentuja ! 8)

10. Novascotiannoutaja ja labradorinnoutaja
Periaatteessa rikon nyt otsikkoa, koska nyt olen mainunnut 11rotua, mutta en osaa päättää kumpi :D. Nämäkin kävi Siiriä hankkiessa mielessä ja jos noutajistista pitäisi valita, jompikumpi näistä roduista voisi hyvinkin asua meillä :). Mukavilta persoonilta vaikuttavat. Labradoreista on jonkinverran kokemusta, mutta tollereista olisi kiva saada lisää tietoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat