Sivut

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

"Kokeillaan ja sit noustaan, jos kaadutaan".

Nonii..:) Koiramainen viikonloppu on nyt menossa ohi. Näillä fiiliksillä lähdettiin kisaamaan. Lauantaina startattiin virkeinä heti aamutuimaan kohti Janakkalaa ja koiratanssi kisoja. Sekä mulle, että Repelle oli molempien ekat kt-kisat. Noh..piste määräsestihän se meni varsin hyvin ekaksi kerraksi, mutta koiran tekeminen oli sitten eri juttu :D. Hajut kiinnosti enemmän välillä ja koska musiikin päälle laittamisessa kesti, Repe kerkesi jo menettämään drivensa. Alku oli aika hirvee ja pitkin koreografiaa tuli kontakti katkoja. Pisteitä tuli 133, johon olen kyllä varsin tyytyväinen :). Tavoite oli, että Repe ei karkaa kehästä, tekee edes muutaman liikkeen hyvin eikä kiinnitä koviin kuulutuksiin tai musiikkeihin huomiota, eli siis tavoite saavutettu! :D Meidän treeni porukka edusti hyvin..Olli ja Enedwaith's Eomer "Nuutti" 160,66ja SERT sekä luokan 4.s!! Maija ja Evinetin Casanowa "Nowa" 164,67pist.,KM ja luokan 1.n!! Wu-huu!! Onnittelut kaikille pärjänneille! :)

Friedrich's Mr Bean "Sisu" tänään 3v! <3 Onnea mamman lelli! :D
Tänään käytiin sitten tokokokeessa Mikkelissä Sisun kanssa. Sisu päätti, että koska tänään on synttärit ja herätitte mut aikasin en tottele ja pisteitä saatiin lopulta 72. On se paremmin, kin viimex! :D No..ehkä me keskitytään tästälähtien Sisun kaa agilityyn ja koiratanssiin ja jätetään tokoilut Siirille. Paras tuomarin kommentti oli luoksepäästävyydessä, kun Sisu meni istumaan sen kengille ja puhu Sisulle: "Sä taidat olla vähän sellanen villi tapaus. Vaikka mä kumarrun sen pään ylle, sä et paineistu. Ootpa vahvaluontoinen koira". Allekirjoitan tuon täysin :,D.
Mikkelistä kotiuduttua lähettiin Repen kaa suoraan koiratanssi treeneihin. Puhuttiin edellispäivän kisasta ja muokattiin melkein puolet meiän ohjelmasta :D. Treenattiin vadin kiertoa, aliseuraamista, pyörähdyksiä ja leikittiin lelulla. Alempana vielä kuva Sisusta avaamassa lahjaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat