Sivut

torstai 5. maaliskuuta 2015

"Sillon kun treenataan, treenataan kunnolla!"

"Mamma, kato mä meen uimaan!"

Silmät tippuu päästä.. :D
Tällä asenteella Sisu oli keskiviikkona koirauimalassa :D. Ensin oli siis Sisun vuoro. Herra ui todella hienosti ja voi vitsit, että sillä oli kivaa! :D Ei olis millään malttanu oottaa lähdöissä ja nyt tehtiin niin, että uittaja vaan lähetti Sisun uimaan, eikä itse mennyt edes perässä. Mä ohjasin toiselta puolelta allasta Sisua tottumuksesta, mutta kuten Antskukin sanoi, niin Sisu menis sen ilman muaki :D. Herra oli niiin hieno <3. Sisu ui viisi puolikasta kierrosta.

Sitten Sisu tauolle ja Siirin vuoro. Siiri ui 6kokonaista kierrosta. Alussa eka kierros meni jälleen melkein kokonaan räpiköidessä, mutta nopeesti neiti sitten tajus palata normaaliin uintiinsa :). Siiri oli kans ihan innoissaan uimisesta..jos se ei heti päässyt uudelle kierrokselle, niin se lähti omatoimisesti ottamaan uintiasentoa ja sit oli menoa! :D Kyllä mä saan siitä vielä mun uinti kaverin :).
Norppa :D <3
 Sitten Sisu ui vielä 4-5puolikasta kierrosta, en muista täysin kumpi :D. Herra oli hieno ja nyt kun miettii, niin on se kyllä kehittynyt tämän vuoden aikana, mitä ollaan sitä uimassa käytetty! :) Molemmat koirat kyllä yllätti mut positiivisesti <3. Kotiin lähdettiin suuressa hymyssä väsyneiden koirien kanssa. Oli muuten loppuillan hiljasta kotona! :D Normaalisti ne olis vetäny rallia kokoajan, jos ei olis lähteny lenkille, mutta nyt tuntu olevan hyvä uintimäärä (y).

Huomenna käydään hakemassa Repe meille. Lauantaina lähdetään sitten starttaamaan Repen kt-kisat ja sunnuntaina olis vuorossa Sisun toko kisat :). Repe lähtee meiltä joko lauantaina illalla tai sunnuntaina illalla, katotaan mihin aikaan kotiudutaan kisoista. En malta oottaa! :D
"Ai pitix tässä kääntyä vai? Okei! :D"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat