Sivut

torstai 19. maaliskuuta 2015

"Ja vaikket sä aina nää, mä olen aina tääl sua varten, sua varten".


Eilen oli ohjelmassa Sisun hieroja. Lähdin Siirin kanssa pihalle siksi aikaa, jotta se ei aivan riehuisi. Lenkillä mielessä pyöri ajatuksia, kuinka jumissa Sisu voisi olla..nyt kun on tullut uitua ja treenattua senverran  paljon. Kun tultiin takaisin sisälle Siirin kanssa olin ihan yllättynyt, kun Ninni sanoi, että vain etuosassa oli ollut pientä jumia ja sekään ei ollut paha. Muu kroppa oli täysin jumiton! Wu-huu! Ollaan toki lämmitelty ja jäähytelty Sisu agi treeneihin hyvin ja illalla vielä treenien jäkeen venytelty se, Siiriä on komennettu päin hyppimisestä jne. Suurin syy Sisun jumiutumiseen olikin juuri Siiri. Se kun hyppi Sisua päin ja Sisu väisti, niin etenkin niska joutui koville. Ehkä tää alkaa olla voiton puolella :).

Hieronnan jälkeen tehtiin hevosen jauhelihasta namuja koirille. Muutaman testi palan saivat ja jopa nirppanokka Sisu kerjäs! :o Täällä ohje namuihin. Suosittelen! :) Meillä on tulossa näyttely viikonloppu, eiköhän näillä seisota ;). Niin ja muokkasin sekä blogin, että kotisivujen ulkoasua sekä päivittelin kotisivun kuvia ja paria tekstiä. Mitä mieltä ootte? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat