Sivut

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kauneus on katsojan silmissä.

Hampaiden tarkistusta :).
Eilen suunnattiin kohti Lahtea, mukana oli whippet Marfidal Facing The Wind "Kerttu". Oltiin paikalla todella ajoissa ja tuntiakin myöhemmin jos olis menny, niin olis kerenny hyvin :D. Kerttu esiintyi tosi hyvin lukuunottamatta sitä, että se oli vähän laiska liikkumaan. Sain sen kuitenkin hyvin lähtemään mukaan alun jälkeen. Tuomari oli tiukka, mutta arvioinnissa oli ihan totuudenmukaisia asioita. Kertun omistaja vaikutti olevan varsin tyytyväinen. Tuloksena Jun h. Tälläkertaa menestys ei niin huimannut päätä, mutta muuten oli mukava päivä..oli kiva kierrellä kojuja ja tuli taas opittua whippeteistä lisää :). Ostin sieltä meidän koirille pallon, joka ei ainakaan vielä ole saanut kovin suurta huomiota aikaan. Tai sitten juju on siinä, että en ottanut niitä mukaan ;).

Marfidal Facing The Wind "Kerttu" Jun h.
"15kk hyvänkokoinen, vielä hyvin kehittymätön. Melko vahva kallo-osa suhteena lyhyeen kuonoon. Hyvät korvat ja kaula. Vielä hyvin kapea etuosa ja rintakehä. Kokoon sopiva luusto. Lyhyt lantio. Tulisi liikkua tehokkaammin. Hyvin esitetty".

Tänään oli vuorossa Jyväskylän pentunäyttely ja Siirin eka näyttely. Paikalla oli 3bokseria, Siiri, Siirin sisko Nilla ja samasta isästä oleva Ansa. Mä olin valmistautunut siihen, että meidän neiti hyppii liikkeissä kokoajan ja istuu, kun pitäisi seistä. Tavoite saavutettiin, eli vain muutama pomppu askel pääsi neidiltä innostuessa ja kertaakaan ei käynyt pylly maassa, wuhuu! :) Siiri oli lopulta pentu 3. Se on selkeästi Ansaan ja Nillaan verrattuna hitaasti kehittyvä. Esiintymiseen olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen. Tuomarina oli Kimmo Mustonen.

Ferito`s Basia Me "Siiri" pek 3
"6kk vanha, tyypiltään ja mittasuhteiltaan hyvä narttupentu. Purenta ok. Varsin hyvänmallinen pää tässä vaiheessa. Riittävä otsapenger. Hyvät silmät ja ilme. Kookkaat korvat. Hyvä ylälinja seistessä. Niukasti kulmautunut etuosa, eturinnan tulee vahvistua. Vielä kevyt runko. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella, mutta löysästi edestä".
Voi meidän tytöt, kun molemmille pitäis saada eteen lisää lihaksia :D. Ostettiin pentu näyttelystä Siirille näyttely panta ja hihna, treeni panta ja hihna, molemmille koirille heijastin paketti, jossa on kaulaan ja jalkoihin tarkoitetut heijastimet ja Repelle treeneihin lelu. Nyt on treeni välineet ainakin hetkeks hankittu ;).                                                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat