Sivut

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Kai me ollaan jotain treenatukin :D.


Tämä viikko on ollut tuhottoman tylsä. Mutta yritän nyt jotain tänne kirjoittaa :D. Tiistaina käytiin Siirin kanssa vähän totuttelemassa hälinään. Käytiin mustissa ja mirrissä ostamassa namuja ja punnaamassa neiti, jonka jälkeen lähdettiin kävelemään. Autoja ja ihmisiä meni ohi..vaan tääpä tapittaa silmiin <3. Sitten hirveesti namuja suuhun ja kehumista :D. Olin niiin ylpeä ja iloinen Siiristä <3. Samalla reissulla käytiin myös vähän eräällä kentällä riehumassa. Leikittiin, otettiin muutama koiratanssi temppu ja luoksetulo. Siirillä oli tosi hyvä drive ja suurinosa aika menikin siihen, että vaan riehuttiin :D.

Perjantaina kävin uudet toko säännöt-luennolla. Sieltä tuli paljon tietoa ja oli kyllä hyödyllinen :). Muistiinpanoja tuli taas hirveesti ja moni kysymys sai vastauksen. Toko innostus pääs vähän kasvaa ja ehkä mä Siiristä vielä saan sen toko koiran :D.

Tänään käytiin Sisun ja Repen kanssa koiratanssi treeneissä :). En nyt viitsi ruveta ihan jokaista juttua, mitä treenattiin mainitsemaan, mutta keskityttiin liikkeiden varmuuteen ja tehtiin me pari kertaa pieniä pätkiäkin. Molemmista koirista näki, että niillä oli super hyvä drive ja Repelle tauko oli tehnyt selkeästi hyvää :). Se oli ihan hirveen innoissaan ja teki tosi hienosti <3. Sisukin teki hienosti ja ylitti odotukset..se kun ei ole tuolla hallissa käynyt taas vähään aikaan ja toi treeni porukka ei oo sille tuttu, niin en odottanut siltä paljoakaan. Päästiin molempien koirien kanssa eteenpäin ja Sisu sai siedätystä, kun samassa hallissa oli sekä pitkäkarvainen, että iso koira, joita Sisu ei voi sietää :D. Vaan tääpä oli mulla vapaana. Ainoo, mikä ei menny ihan putkeen oli se, kun yritettiin opettaa Sisua peruuttamaan..:D siis mähän olen sen joskus opettanut peruuttamaan istualteen, mutta nyt kun pitäisikin seistä. Hmh :D. Ei onnistu ei, mutta ei voi syyttää kuin itseään. Huippu hyvä fiilis jäi ja oon tosi tyytyväinen :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat