Sivut

lauantai 30. elokuuta 2014

"Nyt on syksy.."!



Jo about. parin viikon ajan ollaan saatu vuorotellen sekä nauttia, että ärsyyntyä syksystä. Kun lähtee lenkille saattaa paistaa aurinko täysiä, mutta 5min. sen jälkeen tulee hirveä kaatosade, joka kestää sen 10min. ja taas porottaa aurinko..siispä, on ollut aika arpapeliä mitä pukea pihalle. Syksyn kirpeä ilma kiehtoo kuitenkin jopa pidemmillekkin lenkeille. Varsinkin kun lämpöasteet alkavat olla juuri hyvät. Meidän entinen vettä vihaaja Sisu on myöskin muuttunut "aa mä rakastan vettä meen kaikista kuraojista ja kuralätäköistä, ihanaa vettä!!"- tyyppiseksi -_-. Ja tuo ei niinkään ole omistajista hauskaa..onneksi on lyhytkarvainen koira! :D Jukkakin vielä nauttii ulkoilusta ja on edelleenkin jossain retkillään..saa nähdä milloin vilukatti palaa kotiin ;) . Nimittäin kun rupeaa tulemaan -asteita mittariin, ei enää sitten ulkoillakaan niin mielellään ;). Onhan se siellä reissuillaan jo vähän päälle 2kk ollu D: .Talventulo on tietysti aina vähän sellainen kääk-juttu..ei nimittäin yhtään huvittaisi lähteä siihen "puen itelleni takin jne. ja sitten vielä koiralle, jotta voidaan käydä 15min. lenkki"-juttuun.

Tämä postaus on yritetty tehdä hieman tunne kohtaisemmalla skaalalla, kertokaas mielipiteitä miten onnistui! ;) Niin ja blogin nimeksi tulikin Team. S feat. Jukka ja lainakoirat, koska lainakoiratkin pyörivät paljon meidän elämässä. Laittakaas kommenttia löysittekö tänne helposti vaikka nimi muuttui. Osoitteen jätin tarkoituksella samaksi, jotta jos joku unohtaa tuon uuden nimen, niin pääsee sitten ainakin sitä kautta tänne..:)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat