Sivut

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Voihan seuruu ja Sarkku! -_-

Eilisissä treeneissä alotettiin ensin luoksepäästävyydellä. Sisu ei olis millään malttanu pysyä mun vierellä ja se ei sitten ihan onnistunut, kun herra halus heti rynniä kouluttajan luo ;/. No..mieluummin liian sosiaalinen kuin epä sosiaalinen! Sitten paikkamakuu. Aikaa ei muistettu tälläkäänkerralla ottaa tarkkaan, mutta joku vähän vajaa 2min suoritettiin liikettä. Kiertelin välillä siellä ja välillä olin paikoillaan. Hyvin pysyi, vaikka kauempana haukkui/vinkui dobberi pentu. Sitten mentiin jokainen vuorotellen tekemään yksittäisliikkeitä. Tehtiin ensin normi seuruuta. Hmm..Sisu ei ollut kuulevinaankaan sanaa katse :D. Eli..parhaillaan Sisu meni koko hihnan mitan päässä musta kuuntelematta yhtään ja tuojotten vaan maata. Sitten tehtiin jäävät. Niissä rupesi viimesen kohalla seuruussa katsekontakti jo olemaan hyvä, kun menin itse reippaammin ja puhuin paljon, muissa aika surkea ottaen huomioon mitä se on joskus ollu -_-. Kouluttaja vaan sanoi, että hyvähyvä! :o Joissain kohdissa jouduin muutenkin pikkutarkkoja asioita korjaamaan ja huomauttamaan Sisulle. Ei siis ollu meiän päivä. No..lopuksi tehtiin luoksetulo, joten lopetettiin sitten treenit onnistuneeseen suoritukseen.
Sellanen ikävä asia mulla on myös kerrottavana, että Sarkku vaihtaa kotia parin viikon päästä. Ja kyllä, luitte oikein :,(. Äiti on sille liian allerginen. Koiristahan äitille ei tule niin helposti allergiaa, ellei pidä kauaa sylissä ja niiden kanssa pystyy elämään, mutta Sateen karva on niin hienoa ja sitä irtoaa niin paljon, että se ei yksinkertaisesti voi asua äitin kanssa samassa talossa, mikäli meille joskus tulee toinen koira. Tätä asiaa on mietitty jo jonkin aikaa, mutta koska niin kiire ei ole ollut, ollaan rauhassa mietitty vaihtoehtoja, sillä kenellekkään tuntemattomalle Sarkkua en halua antaa, koska haluan sitä vielä välillä nähä ja kuulla kuulumisia, enkä vaan hylätä. Siispä..Sade muuttaa Nipsun&Reinon omistajien toiselle kämpälle Vantaalle. Tämä aihe itseasissa tuli esille sunnuntaina, kun he olivat meillä käymässä, ja hehän olivat heti valmiina tarjoamaan Sarkulle kodin ;). Siellä sillä on myöskin enemmän seuraa ja pystyn luottamaan, että se saa hyvin ja turvallisen kodin. En tiedä tajuanko itsekään oikeasti tätä asiaa vielä, mutta kyllä sen sitten tajuaa. Päätös ei jokatapauksessa ollut helppo, mutta näin on kaikkien kannalta parempi.

Mutta..tosiaan koko viikonloppu vietetään Sisun, Nipsun ja Reinon kanssa Onnidogìssa!! Käydään mm. jokaisen koiran kanssa kertaamassa näyttely juttuja, tokoilemassa, tutustumassa pariin uuteen koiralajiin ja kuulemassa niinkin arvostetun ihmisen kuin Juha Kareksen sanoja!! Wippii! Toukokuusta asti on odotettu tätä viikonloppua ja nyt se jo koittaa <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat