Sivut

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Kesäloman viimeinen viikonloppu.

My loves <3 <3

 Varoitan: tästä tulee pitkä ja hyvin kuvallinen teksti.

Yhyy..kesäloma on nyt sitten lusittu :(.  Huomenna olis paluu kouluun. Viime vuonnahan tein tekstin "kevät ja kesä -13", mutta tänä vuonna en taida jaksaa, nyt aika väsynyt olo ja kohta olis taas lähtö lenkki polulle sekä ei me nyt mitään niin ihmeellistä edes tehty Sisun kanssa..kuitenkin yritin tiivistää tähän tämän viikonlopun puuhia :).

Perjantain tunnelmia voitkin lukea edellisestä tekstistä, joten hypätään suoraan lauantaihin. Lauantaina aamulla pojille saapui tyttö kylään..whippet narttu Marfidal Facing the Wind "Kerttu" <3. Kerttu meinasi olla välillä vähän alakynnessä, kun pojat ahdistelivat häntä ;). Enemmän kuvia ystävysten tapaamisesta ja mätsäristä voit nähdä täältä, mutta laitan tähän nyt muutaman kuvan.
Kaverukset <3

Kerttu: "Hahaa, ette pääsekkään tänne! :p"
Sisu: "Shatana!"
Reino: "Tulisitko ystävällisesti pois sieltä?"

Sisu: "Shadaaam!!"
 Kun koirat olivat riehuneet lähdettiin kohti match show.ta. Sisu jäi kotiin, koska oli kuitenkin suh`t kuuma, en olisi kerennyt niin montaa koiraa handlata ja Sisu osaa näyttely jutut, niin sitä ei joka kerta tarvitse ottaa mukaan eikä viitsi periaatteessa turhaan maksaakkaan. No..
<3 <3
 Ensin kehään meni Kerttu, pieniin pentuihin. Tuomari olikin meille tuttu ja antanut Sisulle joka kerta sinisen, joten hirveän suuret odotukset eivät olleet. Kerttu veti itseään sillei oudosti juostessa sekä pöytä oli liian pieni whippetille, kuten tuomarikin sanoi. Seisottaminen meni kuitenkin ihan hyvin, meille sininen nauha ja ihan ymmärrettävästi. Sinisten kehässä jouduttiin seisomaan suh`t pitkään ja Kerttu oli jo väsynyt, joten siitä ei meinannut tulla mitään. Sain Kertun kuitenkin jotenkin seisomaan. Pudottiin niin, että oltaisiin periaatteessa oltu viidensiä, eli juuri ennen sijoittumista :D. No..varsin tyytyväinen kuitenkin olen ja eihän noin pieneltä pennulta voi keskittymistä noin pitkään olettaakkaan.
Marfidal Facing the Wind "Kerttu" 8kk <3.
 Sitten Repe meni pieniin aikuisiin. Reino esiintyi kuin malli oppilas eikä edes pelännyt tuomaria! :) Tuomari myöskin kysyi multa, kilpailenko junior handlerissa, kun olen esittänyt niin montaa eri koiraa xD. Siispä..Repelle punainen nauha :). Punaisten kehässä oli "hieman" vaikeuksia seisottamisessa, sillä meidän vieressä ollut sheltti olis hirveästi halunnut tulla ottamaan mun kädessä olevat eväät sekä Repestäkin huomasi, että keskittyminen alkoi herpaantua. Ei meillekkään siis sijoittumista. Mutta älyttömän iloinen olen, ettei Repe väistänyt tuomaria ja esiintyi ekassa kehässä niin hyvin! :)
Miyoi`s Efesos "Reino" 6v <3.
Sunnuntaina illalla pojat pääsivät myöskin vuorotellen tapaamaan meidän naapurin labradorinnoutaja pennun, Murun :). Muru on aivan ihanan energinen 5kk narttu, jota nähdään välillä kun ollaan menossa lenkille ja lenkit vaihtuvatkin sitten aina riehumiseen ;). Olin tosiaan käyttämässä Sisua pissatus lenkillä, kun huomattiin Muru kauempana. No Sisuhan havaitsi kaverinsa heti ja niimpä päästin sen Murun mukaan riehumaan. Jotain 20min. riehuivat, kunnes kävin vaihtamassa Reinoon. Repe & Muru riehuivat vähän vähemmän aikaa, sillä kello rupes jo olemaan sen verran paljon, että meidän, sekä Murun oli päästävä kotiin. Harmi, ettei tullut taaskaan kameraa mukaan..joka kerta ollaan nähty Muru niin, että ollaan vaan oltu menossa-, tai tulossa normi lenkiltä, niin ei ole ollut kameraa mukana :(. Täytyy joku kerta sopia ihan sellanen kerta, että tulee varmasti kamera mukaan! ;)

No..tänään aamulla käytettiin koiria uimassa. Ensin ui Repe. Reino ui 4kertaa sellasen aika lyhyen matkan. Repe ui ihan hienosti, mutta herran takapää kuitenkin rupeaa pyörimään sillei oudosti. Koira uimalassa kun käytiin sillon, niin uittaja sanoi, että takapään lihakset ovat varmaan vähän heikommat, ja siksi käy noin. Repe kuitenkin ui ihan reippaasti eikä laittanut vastaan kun äiti laittoi hänet uimaan :).
Repsu <3.

<3 
 Sitten meni Sisu..Sisu ui 3tuollaista pientä pätkää sekä 3kertaa sellaiselta laiturilta rantaan, eli olisko ollu jonkun 6-7metrin matkan. Heh..se oli varmaan kivan kuulosta, kun mä huutelen rannalta: "tule Sisu tule tule, jes hieno poika.." :D. Alussa vähän mietittiin lähteekö Sisu värään suuntaan, kun siis äiti laittoi Sisun laittoi laiturilta veteen ja niinpä kukaan ei ollut vedessä silloin, mutta kun oltiin Repen kanssa rannalla, niin heinosti poika ui rantaan :).
..ja Sisun tyylinäyte :D.

Ei ois vuos sitten uskonu, että meiän poju tykkää uimisesta!
Nyt ollaan Sisun kanssa iskällä ja äiti vie Repen illalla "Repen porukoille". Tässä vielä sekalaisia kuvia tältä ajalta, kun Repe oli meillä..:).
;D siitäs sait!

Kyllä kana on hyvää! ;)

Paikkamakuu treeniä.
Awww <3, Eihän tota voi kieltää tulemasta sänkyyn ;).

Selfie whit. Reino :D.
Miyoi`s Efesos "Reino" 6v <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat