Sivut

perjantai 8. elokuuta 2014

Kuulumisia "hieman" myöhästyneesti :D.


Pienikin kissa voi olla yllättävän iso..:D.

Ensiksi..te arvon anonyymit, jotka tulette tänne pätemään, niin voisitteko lopettaa sen. En julkaise niitä kommentteja. Rakentavia kommentteja saa kyllä antaa ja mielelläni niitä otan vastaan, mutta noissa kommenteissa on kyllä rakentavuus kaukana! Pidin sen takia niin, että myös anonyyminä pystyy kommentoimaan, koska ennen siitä ei ole ollut haittaa, mutta nyt näköjään tiettyjä tyyppejä ottaa vähän päähän..ja onhan se aika noloa, että tulee pätemään jostain asiasta mistä ei tiedä, eikä uskalla kommentoida nimellään. Eli..jos ette te anot nyt rauhoitu ja rupea puhumaan ystävällisemmin, niin muutan niin, että anonyyminä ei voi kommentoida. Katsotaan jos tällä nyt olisi vaikutusta ja te "arvon anonyymit" lopettaisitte tuon :). Enkä siis väitä, että kaikki anonyymit olisivat olleet asiattomia, varsin kivojakin kommentteja olen saanut, kiitos niistä! :) Mutta sitten kuulumisiin, jotka ehkä "vähän" myöhässä..:D.

Maanantaina käytiin Reinon ja Nipsun luona :). Täällä onkin siitä videoita, mutta voisin ehkä kertoa vähän enemmän. Eli treenasin molempien koirien kanssa tokoa ja näyttelyitä sekä Repen kanssa lisäksi vähän koiratanssia. Repellä oli ihan älyttömän hyvä drive päällä ja treenit sujuivat muuten varsin hyvin, mutta sähläämistä pitäisi saada pois. Siispä, palkkasin lopussa namuilla, enkä pallolla, koska pallo vetää Repen liian "ylikierroksille". Nipsu oli myös varsin pätevä, sen kanssa ei edelleenkään olla tehty mitään hirveän vaikeita juttuja, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa. Harjasin myös molemmat koirat.
Nipsu the dance dog :D <3.

Tässä yksi päivä olin ulkoiluttamassa Sarkkua. Lähdin kävelemään eri suuntaan, ja neiti sai idean riuhtos itsensä valjaista irti! Mä tietysti säikähin sitä ihan pirusti ja lähdin sen perään. Vaan mitämitä, Sarkku juoksi koti ovelle! :D Fiksu likka <3. Mutta kyllä mä säikähin! Tapahtumasta viisastuneena käytiin eilen samalla, kun ostettiin Sisulle lihoja, ostamassa Sarkulle panta, koska noihin valjaisiin en enää luota. Vähän mietin, että mitä neiti siitä mahtaa tykätä, kun Sarkulla on viimeksi ollut panta käytössä pentuna. Vaan tänään kun käytiin ulkona, ei hän välittänyt pannasta ollenkaan! :) Kunnon kuvaa en ole vielä kerennyt ottaa pannasta, mutta tässä sitä näkyy vähän Sarkun kaulassa..se on sellanen sininen jossa on yllätysyllätys blingblingejä ;).
Ehkä sitä pantaa sieltä karvan seasta vähän näkyy..:D.
 Eilen käytiin katsomassa Polli Brilliance Kama Begum "Ruusun" pentuja <3 :3. Niiinn ällöspöjä <3. Tosiaan ikää poika triolla nyt 4,5vko ja kyllä huomaa jo luonteet selkeästi! Ja ennenkuin kukaan kerkeää ajattelemaan mitään..meille EI ole tulossa toista ranskanbullaa.
Pojilla meni vähän lujaa..:D. 

Trio Boys <3 <3 <3

Tupu <3.

Hupu <3.

Lupu <3.

Tänään Repe tuli meille viikonlopuksi kylään :). Hmm..olen tällähetkellä vielä yksin kotona koirien kanssa ja kieltämättä se on erittäin kivaa kerrostalossa, kun Sisu aloittaa haukunnan ja Repe jatkaa -_- . Ja kyllä..Sisu ei hauku juuri koskaan, mutta se taitaa ihan tahallaan härnätä, sillä tietää varsin hyvin että Repe jatkaa kyllä haukkumista, jos toinen sen aloittaa -_- . Ja tosiaan haukkuminen alkaa vaikka mistään ei edes kuuluisi mitään ääntä :D. Pienellä lenkillä käytin herroja jotta energiaa menisi vähän pois ja se meni varsin hyvin, mutta valitettavasti tuolla on kuuma Sisulle, joten pihalla ei voi olla kauaa kerrallaan. No, ei se mitään, 1,5h vasta olen näiden kanssa ollut, joten en vielä masennu, koska viimeksikin meni niin hienosti :D. Ja tällähetkellä kumpainenkin on aivan hiljaa ;). Huomenna tosiaan on mätsäri, johon suunnataan Repen& Kertun voimin :). Pitäkääs meille peukkuja pystyssä, jotta menee hyvin!
Hienosti hihnassa :).

Reinoa kiinnostaa, Sisua ei :D.

Kesämies Reiska <3.
Onnittelut niille jotka jaksoivat lukea loppuunasti! :D

P.s. Ja lisäystä tuohon kommentointi juttuun..otan siis mielelläni vastaan asiallisia ja rakentavia kommentteja, mutta en julkaise asiattomia kommentteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat