Sivut

torstai 28. elokuuta 2014

Treenejä ja blogin ulkoasusta.

Nonii..nyt vasta kerkeän kirjoittaa sen lupaamani treeni postauksen. Ja varoitan: tästä tulee kuvaton postaus.

Maanantaina käytiin Repen kanssa treenaamassa tutulla kentällä. Treenattiin kerran läpi meidän tod.näk.tuleva koreografia ja sitten vähän hiottiin siitä tiettyjä kohtia. Senjälkeen siirryttiin tokon puoleen, jonka treenaamisesta Repen kanssa onkin aikaa. Tehtiin seuruu pätkiä, luoksetuloja, paikalla olo treeniä, jota ei kyllä vielä paikkamakuuksi voi kutsua, eteenmenoa ja riehuttiin lelulla :). Hyvät treenit oli ja Repe oli hyvässä vireessä! Tosiaan oli meillä häiriötä vaikkei ohjaajan silmän alla treenattukaan, sillä kauempana oli menossa agi-treenit ja ohi meni suh`t paljon muita koiria ja ihmisiä. Vaan silti Repe tuli hienosti luokse kun kutsuin :).

Tiistaina käytiin Sisun kanssa ohjatuissa toko treeneissä. Kouluttajana toimi Arto. Treenattiin paikkamakuuta, luoksetuloa, jääviä, seuruuta jajaja..näin flunssaisena ei tule mieleen treenattiinko muuta. Mutta noita ainakin. Sisulla oli hyvä drive päällä ja varsinkin alussa otti tosi nättiä kontaktia seuruussa! :) Lopussa rupes jo vähän kyllästyttämään, kun treenit pohjautu suurimmaksi osaksi seuruuseen, mutta älyttömän hienosti meni! :) Paikkamakuussa oltiin jo ihan koe mitoissa ja hienosti pysyi! Välissä kävin kerran palkkaamassa, kun ihan noin kaukaa ei olla treenattu koskaan. Vaan eipä sillä hirvee kiire sitä ollu nousta.. sivulle nousuja maasta täytyy treenata. Sisu nimittän tuppaa nousemaan niissä ennen käskyä. Kyllä ne on jo vähän parantunu, mutta silti välillä ennakoi.

Blogiin tulee tulemaan ulkoasun muutos tässä lähi päivinä. Sekä muutan nimeksi Team.S feat. Jukka. Tuo eläinfarmi rupee jo vähän kyllästyttämään. Saman teen lifestyle blogilleni. Osoitteet pysyy kummassakin blogissa samana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat