Sivut

lauantai 2. elokuuta 2014

Junnu kehät korkattu.

Milla söpöläinen <3.


Tuomari tulee, nyt tarkkana..;).
Erittäin kuuma ja mukava päivä vietetty Kuopiossa :). Pitihän se munkin mennä elämäni ensimmäistä kertaa Jh.hon :D. Koiraksi tuli mittelspitz Milla, jota kävin testaamassa Turun reissulla. Kehä alkokin meidän arveleman ajan 45min. myöhässä, kun ei oltu tajuttu, että Pm on ekana. Eli oltiin siellä tosi ajoissa ja jouduttiin odottamaan paahtavassa helteessä liiankin kauan. No..nuoria oli 17, joten ei edes lähdetty haaveilemaan sijoittumisesta, + mun eka kerta junnuissa ja koiran nähny kerran aiemmin (seliseli..). Lähdettiin vaan hakemaan kokemusta ja itse odotin, mitä tuomari sanoo mun handleri taidoista.

Milla esiintyi muuten varsin kivasti, mutta kävely olis saanut mennä hetkittin vähän paremmin ja Milla väisti, kun tuomari tuli katsomaan. Tuomari kyllä seisotti ja liikutti älyttömän paljon, kun oli noin hirveä helle! Videolta huomasin, että olis ehkä voinu kyllä kävellä ite vähän hitaampaa, eli itelläkin on korjattavaa..lopulta me ei sitten sijoituttu, mutta ei meitä ihan heti sieltä pois heitetty :D. Arvostelussa kaikki muut (yksittäis liikkeet, seisottaminen,hampaiden/purennan näyttäminen & yhteistyö koiran kanssa) erittäin hyviä, mutta rodun tuntemus ERI (=erinomainen) ja liikkeet ryhmässä hyvä. Tuomarin kommenttia ei saatu, minkä olisin kyllä halunnut kuulla. Milla jaksoi kuumuudesta huolimatta tosi hyvin, joten varsin tyytyväinen saa olla koiraan ja mun hermot ei edes pettäny! :)
Junnuilemassa Millan kaa :).

Milla: "toi tuomari täti kävelyttää meitä kokoajan ympyrää! Lääh,kuuma!"
Koiranäyttelyissä käyminen ei myöskään ole halpaa..;).
Meillä eiiii oo leluja ;). 
Mutku ne oli vaan 3€ 3kpl.!! 
Viilennys juttuja Sisulle :).

"No siis..kun mulla joskus tulee olemaan se toinen koira, niin tarviihan sekin hihnan..;)". Ja toi numero lapun pidike on tarpeellinen, tuntuu että kaikki on mun käteen liian löysiä/suuria!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat