Sivut

torstai 21. elokuuta 2014

Pentuja ja tokoa.

Hups..on ollut niin paljon kiirettä, että kummatkin blogit ovat olleet hiemn huonolla päivittelyllä. Pahoittelut siitä! Kuitenkin asiaan..

Maanantaina käytiin katsomassa Ruusun pentuja taas vaihteeksi <3. Niiiinn suloinen poika trio <3. Tosiaan pennuilla on nyt ikää 6vko. Täytyy kyllä sanoa, että siinä on kivaa pentujen omistajilla, voin kertoa että suh`t vauhdikkaita veikkoja ;). Mm.mun kamera ja kameran laukku ja mun hiukset meinas saada muutamankin kerran kyytiä xD. Eli..olkaa hyvät ja ihastelkaa pentujen kuvia ;).
<3 <3 <3

Tupu 6vko <3.

"Pienestä pitäen oon kuvitellu suuria..".
Hupu 6vko ja hetken kerkes posettaa <3 ;).

"Moikka kaikki, mä oon Hupu!"

Awwsyötävänsuloinen Lupu <3.

"Ou jee..just siitä!"
Lupu :D.

Tiistaina käytiin Sisun kanssa toko treeneissä :). Treenattiin luoksetuloa, este hyppyä, paikkamakuuta, taka palkkaa, luoksepäästävyyttä ja riehuttiin lelulla sillä aikaa kun muut treenas noutoo. Yleisesti ottaen treeneistä jäi hyvä fiilis :). Luoksetulo meni täydellisesti, taka palkkaa treenattiin ekaa kertaa. Ihan hyvin Sisu sen tajus, täytyy ruveta vahvistamaan sitä. Tosiaan sillä aikaa kun muut treenas noutoa, me riehuttiin kouluttajan antamalla patukalla, josta tää herra sit sekos ihan täysin :D. Estehyppy tehtiin ekaa kertaa ilman nami alustaa. Nnooh, kyllä se nyt siedettävästi meni, mutta sitä täytyy vahvistaa! Paikkamakuu..me omistajat kierreltiin siellä kentällä vaan ristiin rastiin kun koirat oli makaamassa. Siihen asti meni tosi hyvin, kunnes menin Sisun taakse. Ennen sekin on onnistunut, koska Sisu on varma paikkamakuussa, mutta nyt herra nousi! :O No ei kun uuestaan maate ja kävelemään uudestaan. Se meni sitten hyvin. Luoksepäästävyyskin tehtiin. Eli..

+hyvä drive
+hyvä luoksepäästävyys
+paikalla oli myös se Sisun vihaama bortsu, ja Sisu anto sen olla rauhassa! :)
+tajus takapalkan jotenkin.
+luoksetulossa eteentulo suora! Se on nyt muutaman viime treenin aikana tajunnu, että siihen voi tulla suoraan, kun ennen se saatto tulla siihen ihan miten sattuu :).
-paikkamakuu.
-estehyppy ei tänään paras mahdollinen.
-sekos muille koirille lopussa :s.

"Mitä?? Minäkö?!?"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat