Sivut

tiistai 12. elokuuta 2014

Paluu treenikentille :).


Nonii..eilen käytiin Repen kanssa ekaa kertaa koiratanssin jatko ryhmässä. Treeneihin lähdettiin mielenkiinnolla. Mehän ei oltu mitään tausta biisiä, tai koreografiaa vielä päätetty, vaan mentiin vaan alkeis kurssin pohjalta. Tai siis kyllä mulla oli yläällä muutamia biisi vaihtoehto, mutta mitään en ollu vielä päättäny. Sanoin sitten, kun Maija tätä kysyi, että: "No maailma on sun Diandran versiona on yx vaihtoehto" ja niimpä ne sitten laitto sieltä taustalle sen ja käski meiän tehä ihan jotain sellaisia liikkeitä, mitä osataan. Kun saatiin "esitys" loppumaan, niin kaikki oli sitämieltä, että tää biisi on meiän biisi ja että ei kun kisoihin vaan xD. Saatiin myös palautetta siitä, että käytettiin kehää hyvin ja pyörähdykset oli näyttäny kivoilta, sekä, että joitakin pieniä juttuja on hiottava. En kyllä yhtään tiedä miltä se meidän "esitys" näytti, koska se oli aika eeppistä ja mä vaan ohjasin koiraa sinne, tänne ja tonne ja yritin nopeesti keksiä mitä seuraavaks ja samaanaikaan kuunnella musiikkia :D. Olen kyllä tosi tyytyväinen, miten hienosti Repe jaksoi ja käyttäytyi :). Ja yllättynyt, kuinka hyvä henki tässä ryhmässä on! Kukaan ei varsinaisesta moiti toista, vaan antaa sekä parannus ehdotuksia, että mikä oli hyvää :). Muitten esitykset oli kans hienoja! 
Kaiken a ja o: pallo ;).



Tänään jatkui piiiittkän tauon jälkeen ohjatut toko treenit :). Sisällähän ollaan jonkin verran treenailtu, mutta kun ulkona on ollut nyt niin kuuma, niin ei olla siellä treenattu, eli vähän mietin Miten Sisu käyttäytyy. Onneks tänään oli vähän viileämpi päivä :). Susku & Manta lähtivät kans mukaan. Mekin mentiin Sisun kanssa tälläkertaa aloittelevien ryhmään, koska tiesin, että ekalla kerralla se sekoo muista koirista eikä jaksa keskittyä jatko ryhmän juttuihin. Treenattiin hienosti hihnassa kävelyä, katsekontaktia, maahanmenoa seuraamisen yhteydessä, jotain seuraamisen kaltaista katsekontakti kävelyä sekä toisten koirien pujottelua. Hihna käyttäytyminen meni Sisun osalta alussa todella hyvin, mutta lopussa herralle tapahtui jotain, että muille oli pakko haukkua..varmaan väsyi tai jotain. Katsekontakti meni ihan ok, maahanmeno seuraamisen yhteydessä hyvin, kontakti kävely tosi hyvin ja pujottelu meni alussa tosi hienosti, kunnes lopussa oli sellaiset koirat, jotka haukkui ja sitähän tää ei sietäny..mutta älyttömän hyvin piti katsekontaktia tietyissä kohdissa!!! Mun rakas <3. Kyllä yllätyin kuinka hienosti Sisu kuitenkin käyttäytyi näin pitkän tauon jälkeen! :) Tässä vaan nopeasti pari Suskusta ja Mantasta otettua kuvaa.

<3 <3
Hienosti hihnassa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat