Sivut

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Sitä, tätä ja tota :D.

Nyt vaan nopeasti uusimmat uutiset. Mstähän sitä taas alottaisi? :D

Mökkiviikonloppu on takana ja kivaa oli :). Viikonloppuun kuului mm.uiminen, herkuttelu, pihalla riehuminen, temppujen tekeminen ja laiskottelu. Huomenna tulossa kuvapostaus viikonlopusta ;).

Sisu kävi äsken hierojalla. Tällä kerralla käytiin uudella hierojalla, joka tavattiin sakemannien päänäyttelyn yhteydessä. Olisi varsin mielenkiintoista käydä kuulemassa, mitä uusi ihminen sanoo Sisusta. Loppujenlopuksi sieltä ei sitten löytynyt kuin lanteesta vähän jumia, muuten kaikki ok :). Eli ei sitten sen asian suhteen tarvitse miettiä seuraavaan kuukauteen :) :D. Sisu sai myös uuden hoito paikan ;).

Mä sain eilen soiton, että lähdenkin seuraavalla viikolla hesaan! <3 Oltiin voitettu ilmais liput Robinin Helsinki Pop Show-keikalle! Wow.. oon siitä ihan fiiliksissä ;D. Lähden Nipsun&Reinon omistajien kanssa heidän toiselle asunnolleen tiistaina, käydään ke keikalla ja tullaan pe pois. Katotaan ajastanko jonkun postauksen sille ajalle..

Hmm..niin, mä sain idean, että Sisulle on hankittava kevyt häkki, joka on helppo ottaa treeneihin yms. mukaan..tuota metalli häkkiä kun ei ihan viitsi ruveta sinne kantamaan :D. No..se järjestyikin yhdessä illassa, kun bulla trio Diorin,Helmin&Ruusun omistaja myi meille häkin. Sisu kiittää! :)
Sisu ja uusi häkki. Kiitokset Pia! :) 
-Mm..tässähän tuoksuu ihan mun tyttikset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat