Sivut

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Mökki viikonloppu 4-6.7 :)

Kuvailua, herkuttelua, uimista, pihalla riehumista, karaoken laulamista ja auringosta nauttimista..siitä on meidän mökkiviikonloppu tehty :) <3. Kivaa oli ja kuva saldosta tulikin melkein kokonaan Sisu-painotteinen ;D.
:)

Friedrich`s Mr.Bean "Sisu", huomenna 28kk <3.

Uimista :)

Jotain maisema kuvia :D.

Muuta häröilyä (..eli eri esineiden noutamista, auringossa kierimistä ja kengän varastamista :D).

Karaokeakin laulettiin.
..ja sitten Sisu ja perjantai temppuilut :D. Pahoittelut videon laadusta:
Silloin kun tuon avaa-käskyn opetin, mietin onko viisasta opettaa sitä, mutta ajattelin, että kun Sisu ei ole koskaan tuhonnut mitään paikkoja tms., niin mixei. Ja tosiaan nuo temput herra on oppinut tosi nopeasti! Olin esim. juuri opettanut tuon alta-käskyn, kun tuon videoin ja nyt jo osaa tuonkin käskyn lelun perässä, eli se todistaa herran nopea oppisuuden (..niin hyvässä kuin pahassa ;)).

Ja siis huomenna on mulla lähtö sinne Hesaan (..siitä voit lukea enemmän edellisessa postauksessa..), joten katotaan tuleeko blogi olemaan sen ajan tauolla, vai ajastanko sinne jonkun postauksen. Lisäksi muistuttaisin käynnissä olevasta arvonnasta! Voit lukea enemmän siitä täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat