Sivut

lauantai 19. heinäkuuta 2014

Nyt kaikki osallistumaan arvontaan!!

Nonii..kello on nyt vähän vajaa 19. Huomenna klo:19 arvonta loppuu, ja arvatkaas mitä se tarkoittaa? Nyt kaikki osallistumaan vielä viime tunneilla!! Aijemmin jo kirjoitin tekstin, missä vähän kerroin, miksi osallistua arvontaan. Tässäpä linkki siihen tekstiin.

Aikaa osallistua on huomiseen klo: 19 asti. Palkinnot on Reporangasta ja aihe on varmasti arvattavissa.. koira/kissa (laita kummalle eläimelle haluaisit palkinnon) ;). Palkinto tulee olemaan sellainen, jolla myös tulee olemaan käyttöä! Arvonta suoritetaan puolueettomasti ja se videoidaan. Arvomme sekä "pää", että "bonus" palkinnot! Arvan saat..

-olemalla blogin lukija.
-laittamalla oman blogisi-tai sähköpostisi osoitteen.
-mainostamalla arvontaa blogissasi (huom!: laita minulle lenkki siitä!).

Laita kommenttia kuinka monella arvalla osallistut. Laita kommentti joko tähän tekstiin tai arvonnan alkuperäiseen tekstiin, johon linkki tuossa sivulla.----->

Tänään kävin ostamassa vielä viimeiset palkinnot ja kuten jo aijemmin vähän vihjailin, luvassa myös "bonus palkinto"! Ja tietenkin on varauduttu sekä kissan, että koiran voittoon. Itse pääpalkinto vaihtoehtoja en näytä, mutta tässä bonus palkinto vaihtoehdot, pää palkinnot on sitten isompi:
Jotenka siis..nyt myös kissa ihmiset osallistumaan! ;)

P.s. Tää on 300teksti, joten senkin kunniaksi arvonta on hyvä järjestää nyt :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat