Sivut

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Laina koirailua ja tulevia tapahtumia.

Noniin..romaania pukkaa :D. 

Lauantaina käytiin Ninjan ja Lumin luona. Käytin Ninjaa vähän ulkona ja Lumin kanssa treenasin eri temppuja. On ne kyllä niiin sulosia, kun touhottivat menemään :D <3. Mutta huomasi selkeästi, miten eri luontoiset ovat..Lumi on paljon avoimempi, kuin Ninni ja enemmän sellanen "Sisumainen", eli kokoajan mennään 100lasissa, egoa ei puutu jne. ;) Ninja taas on sellainen "omien ihmisten koira" ja miettii ennen kuin tekee asioita sekä on rauhallisempi. Tässä kuvasatoa suloisuuksista <3.
Ninja/Ninni <3
Suloisuus <3

Lumi the temppu koira ;) <3

Sunnuntaina kävin esittämässä ensimmäistä kertaa "Kertun" mätsärissä. En ole nähnyt Kerttua kuin kerran aiemmin (siitä voit lukea täältä), joten siihen suhteutettuna meillä meni hyvin :). Tosiaan meidän parina oli Kertun veli, Herkules, joten se oli molemmille koirille paha paikka, kun tottakai olisivat halunneet leikkiä. Liikutus meni hetkittäin ihan hyvin ja hetkittäin todella hienosti, kun Kerttu malttoi keskittyä siihen, pöytä meni älyttömän hyvin ja seisotus meni ekassa kehässä hyvin, kunnes nauha kehässä rupesi Kerttua jo kyllästyttämään, mutta se on ihan ymmärrettävää kun pennusta on kyse. Meidän tuloksena lopulta pun-(ei sij.), johon saa olla todella tyytyväinen :). Kertusta tulee vielä mun näyttely koira, kun seuraavia koitoksia jo suunnitellaan ;D. Sarille kiitokset Kertun lainasta! :) Taas uus rotu kokemus :).
Sisarukset :)
Eilen kävin Reinon kanssa koiratanssi treeneissä. Oli todella kuuma, varjossa +27, joten se veroitti todella paljon. Ruvettiin tekemään jo vähän pidempää koreografiaa ja puhuttiin lisää kehän käytöstä. Hyödyllinen tunti oli taas, vaikka Repe ei ollutkaan parhaillaan. Saatiin me kuitenkin jonkunlainen koreografia tehtyä, johon kouluttaja kommentoi: "Olen nähnyt teitä paljon energisempinäkin ja teillä on mennyt tosi hyvin, tää kuumuus nyt vaan verottaa. Ja saittehan te tehtyä jo melkein pyydetyn pituisen koreografian ja kävitte melkein kaikissa kehän kulmissa". Varsin tyytyväinen olen Repeen, että kuitenkin jaksoi keskittyä hyvin muhun silloin, kun sitä vaadin, vaikka olikin niin kuuma :). Ja komppaan kyllä kouluttajaa siinä suhteessa, että Repe on ollu joskus tosi hyvällä drivella ja tehny liikkeet älyttömän hyvin, että kuumuuden piikkiin laitetaan.

Seuraavalla kerralla olis alkeis ryhmän viimeinen tunti. Suunnitelmissa olis sitten jatkaa aika pian sen jälkeen jatko ryhmään ja katotaan sitten mitä tehdään. Repellä kuitenkin on intoa treenata, kuuntelee mua hyvin, tuo tuntuu sille juuri sopivalta lajilta jne., että ei mikään mahdoton ajatus olis myöhemmin käydä vaikka kisoissa ;). Kuitenkin Repe on jo aika vanha, joten sen ehdoilla on mentävä ja kuntoa katsottava. Eli saa nyt nähä, me kun kuitenkin treenataan omaksi iloksi.
Vanha kuva, tiedän, mutta Repe on vaan niin ihana <3.
Eilen saapui sähköpostiin myös numerolappu Sawo show.hun lauantaille. Oon siellä tosiaan silloin junior handlerissa ja koirana toimii joko yksi mittelspitz tai bassethound, en oo vielä ihan päättänyt. Sekä muistutuksena lasku syyskuussa olevaan Onnidogìin :D. Muut käyttää rahansa maailman voittajaan & helsinki winneriin, niin mä tonne :D. Ollaan siis siellä pe-su (otan perjantaiksi vapaapäivän koulusta) kaikkien pikku koirien, eli Nipsun,Reinon &Sisun kanssa :). Jokaisen koiran kanssa yksi koulutus/päiv. + pe&la luento..ei tuu tylsää ei ;). Mutta tätä viikonloppua odotan ehkä siltä osin eniten, että pääsen kokeilemaan Repen kanssa flyball.ia ja Nipsun kanssa canicrossia sekä kuulemaan Kareksen sanoja :). Ja loppu kevennykseksi näyte meidän öistä..:D
Meillähän Sisu EI saa tulla sänkyyn, mutta mitenkäs sitten kissat? ;)

Mä myös lähen huomenna Turkuun, joten blogi on su-ma asti tauolla, ellen ajasta jotain postausta. Onnittelut niille jotka jakso lukea loppuun asti! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat