Sivut

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Koiratanssi kurssin viimeinen kerta.

Pitkästä aikaa treeni postausta tänne :D. Tosiaan joka viikko ollaan käyty Reinon kanssa koiratanssi treeneissä, mutta kun koskaan ei saa ketään kuvaamaan, niin en viitsi kuvattomia postauksia tänne tehdä.

Eli tänään tanssia Repen kanssa :) :D.Tällä kertaa oltiin ainoita oppilaita, jotka tulivat paikalle. Siispä saatiin yksityis opetusta :). Oltiin jo alunperin sovittu, että nyt kun on viimeinen kerta, treenataan esineiden käyttöä. Tosiaan meidän esineiden treenaaminen oli jäänyt siihen, että joskus toukokuussa (hups..:D) oltiin treenattu etutassujen laittamis kenkälaatikon päälle, ikäänkuin se olisi vati. Siitä itseassa on tällä videokin..no, kuitenkin. Treenattiin vadin eri variaatioita, sulkapallo mailan kiertämistä ja pientä koreografiaa. Suurinosa treeneistä tais kyllä mennä siihen, että puhuttiin miten luoda ohjelma ;).  Tää oli nyt sitten tosiaan viimeinen alkeiskurssin kerta, jatkoryhmään saa siirtyä sitten kun haluaa. Saa ny nähä, tod.näk. siirrytään sinne aika piakkoin. Tässä vähän pätkiä tämänpäivän treenistä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat