Sivut

perjantai 2. elokuuta 2013

Sarkku ja Sisu puoli barffille!!

Viime viikolla rupesin kiinnostumaan barffista. Ennen olin sitä mieltä, että joo, ei oo meidän juttu, mutta, niin.. ;). Luin netistä blogeja ja netti sivuja, joista sain tietoa barffauksesta. Äiti sanoi, että "no käydään perjantaina siellä reporangassa..". Jes!! Tällaisia sieltä lähti mukaan..
Broilerin siivet, Broilerin siivet jauhettu, Lohi jauhettu, Sika-Nauta Jauheliha ja Kalkkuna luinen jauheliha.

Pötköt

Broilerin siipien toisistaan irrottamisessa olikin sitten oma hommansa.
Sisu saa siis 2x päivässä barffia ja 1x nappuloita, Sarkku 2xbarffia ja nappuloita sillä on koko ajan kupissa, joten niitä saa syödä sen mukaan, kun haluaa. Pomokin saa broilerin siipiä aina silloin tällöin, mutta muuten se syö nappuloita. Tehtiin juuri Sisulle ja Sateelle ruokalista ja ne näyttää tältä..


Jep. Eli jouduttiin tekemään noista lyhenteet.  Sarkulle laitettiin kissojen pehmeää ruokaa, kun Sisu saa sian lihaa. Äsken annettiin kaikille täällä äitin luona oleville eläimille (Sisu,Sade,Pomo) niitä siipiä, mutta Sarkku ei oikein syönyt, eikä se  ole vielä syönyt tuota jauhettua lohtakaan :O. Se ei ole kyllä välttämättä mikään paras barf-kissa, koska se epäröi niin paljon uusia ruokia. Broilerin siipiä katsellessa sillä lipoi huulet, mutta ei ole vielä syönyt niitä. Saa nähdä tuleeko tästä barf-jutusta Sarkun kanssa mitään. Sisu ainakin vaikutti broilerin siipiä syödessä aika kiinnostuneelta, se vaan ei meinaa "osata syödä" niitä, Pomo hotkaisi koko siiven kokonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat