Sivut

perjantai 30. elokuuta 2013

Kevät ja kesä 2013.

Tämä kevät ja kesä ovat kyllä olleet koiramaisimmat, mitkä olen ikinä elänyt <3.Saavutettiin koirien kanssa paljon ja opin ohjaamaan koiria paremmin. Oikeasti..on minulla vieläkin opittavaa ohjaajana. Jatkoimme toko koulutusta ja aloitimme agility-koulutuksen ja niissä olemme edistyneet ihan kiitettävästi, lisäksi olemme viettäneet kesän aikana 12päivää näyttelyn merkeissä. Kyllä..12päivää!! Voitte siis arvata, kuinka paljon me ollaan pyöritty kehässä ;).

Kevään kisakausi avattiin 17.2 ryhmänäyttelyssä, jossa Sisu oli Jun eh 3,Gucci oli JUN ERI 1,SA,PU 1,SERT,ROP JA BIS-3!! ja Hali Nuo eri 2. Onnittelut Guccin porukalle. Olen nyt töykeä, mutten "jaksa" ladata tähän kaikkien tässä näyttelyissä olevien koirien kuvia, vaan laitan pelkästään Sisun.
SS.jpg

Mätsärit aloitettiin 11.4,jolloin Pomo oli äitin kanssa veteraani luokassa SIN-4!!..


9.5 kävimme Nipsun ja Sisun kanssa mätsäröimässä. Kyllä..Nipen eka match show :)!! Myönnetään..mua vähän jännitti,että miten se menee kehässä, mutta Nipsun kanssa olin 8koirakosta lapsi ja KOIRA 5!! Sisun kanssa olin pienissä koirissa PUN-4!! :O WOOW..oikea dream team <3..
18.5 kävimme Jämsässä virallisessa näyttelyssä Sisun ja äitin kanssa. Siitä reissusta ei sen ihmeellisempää sanottavaa, mutta muistin virkistykseksi siitä voi lukea täältä.
22.5 omat koirat jäivät kotiin ja lähdettiin pelkästään Nipen kanssa mätsäröimään. Vaan tulihan se Cerera Hirkani "Helmi".kin omistajineen sinne :). Helmi aloitti kehä uransa UPEASTI ollen pikku pennuissa SIN 1,BIS-6!! Nipsun kanssa olin pienissä koirissa, jossa saimme punaisen nauhan. Sijoitusta ei tullut, koska koiria oli niiin paljon, mutta TODELLA tyytyväinen olen silti Nippeen..
8-9.6 kävimme Tuurissa näyttelyissä ja Sisun,äitin ja Vivixin kanssa. Se oli kunnon reissu se <3!! Oikea koiramainen viikonloppu :). Siitäkin olisi niiin paljon kerrottavaa ja monta monta kuvaa, joten laitan tähän vaan tulokset ja Sisun kuvan. Paavo:pent 2,Mauri:pent 3,Sisu:Jun eh,Ilona:JUN ERI 1!! Tzaali:Nuo eh 2,Tepsu:VET ERI 1,SA,PU 3.vara-SERT JA ROP-vet!! ja Trixi:NUO ERI 1,SA,PN 3,vara-SERT!!..
19.6 Sisu ja Pomo pääsivät mätsäröimään. Molemmille koirille punainen nauha, ei sijoitusta. Mutta koiria oli niin paljon, ettei me niitä sijotuksia odotettukaan..hienosti meni silti!!
Ja mikähän olisi seuraava?!? :D Niin 30.6 Sisun ja Nipen kanssa mätsärissä :).Nipen kanssa sama saldo, kun ekalla kerralla ja Sisu SIN-3!! WOW..
18.7 oli koko poppoo kasassa :).Manta oli Suskun kanssa lapsi ja koira kisassa, ei tulosta, Nipsu ja Vivix lapsi ja KOIRA 3!!, minä ja Pomo lapsi ja KOIRA 2!! ja minä ja Sisu SIN-2!! :O 
27.7 vietiin taas Nipsua ;) <3. Nipsun pienen vastaan laittamisen huomaa, mutta se on sen verran lapanen, että sen saa esitettya helposti. Oltiin pienissä koirissa Pun (ei sij) kuumasta päivästä huolimatta,hyvä Nippe!!..
7.8 koska ennen oli mennyt hyvin, täytyihän sitä olla yksi mätsäri, jossa muistuu mieleen oikeasti, että koira osaa olla ylikierrokailla kehässä. Siitä huolimatta oltiin Sisun kanssa Jh 4..
10.8 oltiin Pomon,Sisun ja Reksin ja Vivixin kanssa mätsärissä. Reksi ja Vivix olivat lapsi ja koira kisassa, mutta eivät sijoittuneet, MUTTA se meni kuitenkin hienosti, koska osallistujia oli se 12 :). Minä ja Pomo olimme lapsi ja KOIRA 4!! ja Sisun kanssa olin pienissä koirissa SIN-2!!..
Jes, mikä kesä ja kevät takana <3. Opettavainen ja menestyksekäs.Koira kavereita tavattiin vähän, mutta oltaisiin saatu kyllä tavata enemmänkin. Suurimmasta osasta tapaamisesta en kerennyt tai "muistanut" kirjoittaa tänne. Mökillä oltiin pari kertaa. Helille kiitokset, että ollaan Vivixin kanssa saatu handlailla Nipsua ja kiitos kaikille mukana olleille!! Seuraava kesä samanlainen, kiitos.. ;). Syksyn suunnitelmia on käysä AINAKIN 2mätsärissä, 3näyttelyssä ja edistyä agissa ja tokossa.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat